Nævnes i stor sommerhandel: Nu giver målkongen Dolberg klart svar

Kasper Dolberg siger til hollandsk medie, at han ønsker at blive i Ajax

AP/IMG: Dolberg scorer mellem benene på målmanden

Der har været masser af opmærksomhed omkring Kasper Dolberg i denne sæson, for den unge dansker har scoret mange mål og været en profil for den hollandske storklub Ajax.

Det har også fået spekulationerne til at stige om en sommertransfer, hvor blandt andet de engelske giganter Manchester United og Manchester City er meldt interesserede på rygteplna. Men nu fastslår Dolberg, at han bliver i den hollandske klub.

- Jeg er også i Ajax i næste sæson. Jeg vil fortsætte udviklingen fra denne sæson, så jeg vil blive bedre og score flere mål, siger Kasper Dolberg til Elf Voetbal.

Dolberg sørgede med den enlige Ajax scoring i 3-1-nederlaget til Lyon i Europa League-returopgøret for, at den hollandske klub er videre til finalen. Foto: AP
Dolberg sørgede med den enlige Ajax scoring i 3-1-nederlaget til Lyon i Europa League-returopgøret for, at den hollandske klub er videre til finalen. Foto: AP
 

Han glæder sig over, at han har haft en succesfuld sæson i Holland.

- Det har været en utrolig sæson i mange henseender. Jeg kan næste ikke tro, at det er gået så stærkt. Mit gennembrud på Ajax' førstehold, min debut for Danmark. Alle de europæiske kampe. Og nu finalen i Stockholm, siger Dolberg.

Torsdag spillede Dolberg igen en afgørende rolle for Ajax, da han scorede hollændernes eneste mål i 3-1-nederlaget til Lyon i Europa League-semifinalen.

Dolbergs scoring var ganske afgørende. For den sendte de hollandske mestre videre til Europa League-finalen med samlet 5-4 over franskmændene.

Danskeren scorede til 0-1 på et fantastisk chip i det 27. minut. I alt har danskeren scoret 22 gange for Ajax i alle turneringer.

Se Dolbergs Europa League-scoring i klippet øverst i artiklen.

Dolberg skriver historie: Snupper fornem rekord

Dolbergs super-mål sender Ajax i finalen

Fremragende Dolberg får Liverpool-fans til at drømme

Svimlende beløb på Dolberg: Nu slås de om ham