Nicolai Jørgensen gør comeback i Feyenoord-sejr

Feyenoord-danskeren fik en halv time på banen i sejr over Den Haag ovenpå en længere skadesperiode

Nicolai Jørgensen er tilbage hos Feyenoord. Foto: Ritzau Scanpix
Nicolai Jørgensen er tilbage hos Feyenoord. Foto: Ritzau Scanpix

Landsholdsangriberen Nicolai Jørgensen gjorde søndag et længe ventet comeback for Feyenoord.

Efter mere end fire måneders skadespause blev danskeren sendt på banen i en 3-2-sejr over Den Haag i den bedste hollandske fodboldrække.

Feyenoord førte med 3-0, da Jørgensen kom på banen i det 62. minut. Trods føringen på tre mål kom sejren alvorligt i fare i slutfasen. Her reducerede gæsterne fra Den Haag to gange.

Nicolai Jørgensen blev i 2016/17-sæsonen ligatopscorer med 21 mål for Feyenoord, der samtidig vandt mesterskabet i danskerens første sæson i klubben efter skiftet fra FC København.

Sidenhen har den 28-årige angriber haft svært ved at leve op til de høje forventninger. I sidste sæson blev det blot til syv scoringer i ligaen for Jørgensen.

Nicolai Jørgensen var senest i aktion for Feyenoord 15. maj i sidste sæson. Her scorede han to gange i en 4-1-sejr over Fortuna Sittard.

Feyenoord indtager syvendepladsen i den hollandske række med ni point efter fem spillerunder. Ligaen toppes af mestrene fra Ajax, der har 13 point.

Drenthe blev præsenteret i Real Madrid sammen med landsmanden Wesley Sneijder i 2007. Foto: Bernat Armangue/Ritzau Scanpix Holland Karriere-deroute: Fra Real Madrid til 3. division

Klaas-Jan Huntelaar  og Ajax har sikret sig billet til gruppespillet i Champions League. Foto: Olaf Kraak/AFP/Ritzau Scanpix Champions League Ajax sikkert i Champions League

Dolberg er tæt på Nice. Men handlen er ikke gået igennem endnu. Foto: PHIL NOBLE / Ritzau Scanpix Holland Kan gå i vasken: Problemer med Dolberg-skifte

0 kommentarer
Vis kommentarer