Nicolai Jørgensen hylder legenden: Stop nu og gå i seng!

Nicolai Jørgensen kan slet ikke få armene ned over det hollandske mesterskab, som kom i hus efter et hattrick af Dirk Kuyt

AP/IMG: Feyenoord vinder mesterskabet

Feyenoord og Nicolai Jørgensen gjorde søndag arbejdet færdigt og sikrede sig det hollandske mesterskab med en 3-1-sejr over Heracles. Sejren kom ikke mindst i hus takket være 36-årige Dirk Kuyt, der lavede hattrick og sendte det første mesterskab siden 1999 til Rotterdam.

En anden, der også har en stor aktie i mesterskabet, er Nicolai Jørgensen, der scorede 21 mål i sæsonen og dermed blev topscorer i Æresdivisionen. Men guldfesten tilhørte Dirk Kuyt.

- Jeg sagde til ham bagefter 'du har lige lavet hattrick, du er en legende. Stop nu og gå hjem i seng', siger Nicolai Jørgensen med et guldsmil til Algemeen Dagblad og tilføjer:

- Men helt seriøst, jeg kan slet ikke forestille mig, hvordan han må have det lige nu. Han er vores idol og vores mentor. Han er en 'crazy fucker', men det synes jeg, man kan sige om hele holdet. Jeg er meget glad for ham - han er et bæst.

Dirk Kuyt blev den helt store helt med et hattrick i Rotterdam. Foto: AP
Dirk Kuyt blev den helt store helt med et hattrick i Rotterdam. Foto: AP

Han glæder sig naturligvis også over den personlige succes i sin første sæson i Holland. Foruden de 21 mål noterede den tidligere FCK-spiller sig også for 11 assists.

- Jeg vil ikke lyve - det har været meget stressende. Det er en vanvittig klub, men vi er som én stor familie. Jeg har overrasket mig selv meget med de 21 mål, siger Nicolai Jørgensen.

Feyenoord vandt mesterskabet med et point ned til Ajax.

Læs også på Tipsbladet.dk: FCK præsenterer snart ny spiller - tvivl om Okore

Jørgensen i ekstase: Vinder mesterskabet i sidste runde

Hitler-skandale ramte VM-værter inden Danmark-kamp: Undskyld!

Derfor vælger Ajax danskere: Fra stjernestunder til forræderi og karrierestop

Her er de nu: 10 spillere, der blev udråbt som den nye Messi