Nicolai Jørgensen scorer for første gang siden april

Landsholdsangriberen, der har været ude med en fodskade, lavede sit første sæsonmål, da Feyenoord slog Zwolle

Topscoreren i Æresdivisionen 16/17, Nicolai Jørgensen, lavede søndag sit første sæsonmål efter at være kommet tilbage fra en skade. Foto: AP
Topscoreren i Æresdivisionen 16/17, Nicolai Jørgensen, lavede søndag sit første sæsonmål efter at være kommet tilbage fra en skade. Foto: AP

Nicolai Jørgensen kom søndag tilbage på måltavlen i den bedste hollandske fodboldrække.

Landsholdsangriberen havde ikke fundet netmaskerne i en betydende kamp siden april, hvor han scorede i ligaen og pokalfinalen, men mod rækkens nummer 13, Zwolle, lykkedes det endelig igen.

Jørgensen steg efter 44 minutter til vejrs på kanten af det lille felt og headede et hjørnespark i nettet til Feyenoord-føring 2-0.

Feyenoord vandt til slut 3-0 og ligger nummer tre i Æresdivisionen med syv point op til topholdet, PSV.

Nicolai Jørgensen indledte sæsonen med en skade, som først tillod ham at komme tilbage i spil i midten af september. Siden var det blevet til fire ligakampe i træk uden scoring.

Før det gik han målløs fra banen i sin sidste ligakamp i den forgangne sæson samt i fem kampe for Danmark i optakten til VM og ved selve slutrunden.

Her satte han et stort negativt aftryk ved at brænde et afgørende straffespark i straffesparkskonkurrencen mod Kroatien i ottendedelsfinalen. Det blev Danmarks sidste spark ved det VM.

Caroline kørt over af es-tog: Greb ikke sine chancer i Singapore
Superliga-drama: Slået i græsset - så scorede han fire minutter senere