Nu har han fundet sin klub

Lasse Schöne vender ifølge flere hollandske medier 'hjem' til Heerenveen for resten af sæsonen

Lasse Schöne fortsætter karrieren i hollandske Heerenveen. Foto: Massimo Pinca/Reuters/Ritzau Scanpix
Lasse Schöne fortsætter karrieren i hollandske Heerenveen. Foto: Massimo Pinca/Reuters/Ritzau Scanpix

Lasse Schöne er ikke længere uden klub.

I hvert fald beretter flere hollandske medier, at den 34-årige dansker har indgået en aftale med Heerenveen for resten af sæsonen. Det kan han, fordi han er kontraktløs og derfor ikke omfattet af transfervinduet, der lukkede 2. februar.

Schöne blev i starten af året løst fra sin kontrakt i italienske Genoa, da udsigten til spilletid var begrænset.

Siden har han holdt sig i form ved at træne med i sin tidligere klub Ajax, mens han ventede på, at der skulle dukke noget nyt op.

Forskellige klubber og ligaer har været inde i spillet, men da han er hollandsk gift og har hollandske børn, har den hollandske Æresdivision nok stået øverst på ønskelisten.

Her har Ajax naturligt nok været nævnt som en bejler, men det endte altså med at blive Heerenveen, hvor Schöne tilbragte sine sidste ungdomsår i, inden han fik seniordebut De Graafschap i 2006.

Der har også været spekuleret i, om midtbanespilleren helt ville indstille karrieren. Men det var han ikke helt klar på.

- Jeg er ganske vist blevet ældre, men jeg er fortsat fit og ser frem til at komme i aktion, sagde han for nyligt til programmet Onvoorspelbaar.

Det er også udsigten til spilletid, der har vejet tungt. De hollandske medier beretter nemlig, at Lasse Schöne håber på at spille sig ind i varmen til Kasper Hjulmands EM-trup, der skal i aktion til sommer i København.

Brøndbys fans var talstærkt til stede ved KMD Cup i Aarhus i 2019, hvor størstedelen opførte sig eksemplarisk. Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix Brøndby To år efter ballade: Brøndby-fans risikerer fængsel

Vejle Boldklub har flere lysende talenter på vej, der går mod et gennembrud på førsteholdet. Foto: Vejle Boldklub Vejle Boldklub De skal redde Vejles fremtid

Niels Frederiksen har vist sig som en dygtig talentudvikler. Han har fået meget ud af dem, der er kommet op fra Masterclass. Foto: Lars Poulsen. Brøndby Bankmandens Brøndby-hemmelighed

11 kommentarer
Vis kommentarer