Så sker det: Viktor Fischer får comeback

Den danske offensivspiller nærmer sig igen kampform, og på lørdag går han comeback for Jong Ajax

Viktor Fischer har været ude med en skade i snart halvandet år, men nu får han comeback (Foto: Gregers Tycho)
Viktor Fischer har været ude med en skade i snart halvandet år, men nu får han comeback (Foto: Gregers Tycho)

Han har siddet ude i mere end et år, men nu er der for alvor lys for enden af tunnellen for danske Viktor Fischer, der har været så meget igennem. Den danske offensivspiller fra Ajax får nemlig comeback for Ajax - godt nok for reserveholdet - når klubben på lørdag spiller mod De Graafschap.

Se også: Ajax-træner: Ingen garantier til Viktor Fischer


Viktor Fischer blev skadet i starten af 2014, og cirka et halvt år senere måtte han under kniven, fordi muskelskaden ikke var til at få bugt med ellers. I slutningen af år 2014 var Fischer så småt tilbage på træningsbanen, men han blev ramt af mindre tilbageslag.

Nu er han så kommet så langt, at han på lørdag kan få comeback for Jong Ajax. Det bekræftede Ajax-træner Frank de Boer, der i øvrigt tidligere har sagt, at det ikke er sikkert, at Viktor Fischer når tilbage på førsteholdet i denne sæson.

Jan Michaelsen og årets U/17-talent anno 2012, Andreas Christensen - et eksempel på en spiller, der tog tidligt til udlandet. Christensen var bare 15 år, da han skrev kontrakt med Chelsea. Foto: Jesper Mortensen/Polfoto Sport og Spil Fodboldtalenterne fra 90'erne: Flop og hits

Det danske stortalent blev for et par sæsoner siden topscorer i ungdommens Champions League, ligesom han for to år siden bragede igennem for Ajax' førstehold.

Se også: Barsk Balotelli i bizar video: Hold jeres kæft

4 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere