Schöne efter Laudrupsk oplæg: Fandt ham bare indenom

Lasse Schöne stod for en fremragende assist, da Ajax vandt 2-0 over Gronningen i går - men den danske profil var langt fra tilfreds med hele kampen

Se Schönes fantastiske assist lige her.
Følg Sport
Følg Fodbold
Følg Udenlandsk fodbold

Lasse Schöne havde fredag aften en vigtig fod med i Ajax’ 2-0-sejr over FC Groningen. Men selvom danskeren lagde op til det første mål i bedste Michael Ladrup-stil, var han alligevel ikke tilfreds.

Især i anden halvleg var spillet meget ujævnt.

Schöne leverer flot oplæg i Ajax-sejr

- Anden halvleg var ikke god. Det var virkelig ikke godt. Vi formåede ikke at sætte os på spillet, vi vandt ingen andenbolde. Vi havde det svært. Men med lidt held lykkedes det, sagde Lasse Schöne til AT5 efter kampen.

- Heldigvis scorede vi det andet mål. Vi er tilfredse med de tre point, og første halvleg var god, og anden halvleg skal vi glemme, lyder det fra Schöne, som efterføglende satte ord på sin flotte assist til Ricardo Kishnas mål.

Medie: Russisk gigant jagter Lasse Schöne

- Jeg fandt ham indenom. Ricardo fangede bold flot og skød den ned i fjerneste hjørne.

Med sejren kan nu bruge weekenden til at holde øje med PSV. Der fortsat er et point foran Amsterdam-klubben. PSV møder lørdag Vitesse på udebane.

Den danske landsholdsspiller kan meget mere end bare at lægge op til sine holdkammerater. Gense se hans flotte frisparksscoring mod PSG i Champions League denne sæson:

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Fiduskunst og magistervrøvl

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+