Se Boilesens kække svar på trænerens ydmygelse

Nicolai Boilesen fandt det sjove svar frem, da hans træner i Ajax, Frank de Boer, i en video ydmyger den danske back

Nicolai Boilesen fandt den sarkastiske tone frem, da han skulle kommentere en sviner fra træner Frank de Boer. (Foto: Tariq Mikkel Khan)
Nicolai Boilesen fandt den sarkastiske tone frem, da han skulle kommentere en sviner fra træner Frank de Boer. (Foto: Tariq Mikkel Khan)

Det er ikke sjovt at være Nicolai Boilesen i Ajax for tiden.

I sidste uge kunne Ekstra Bladet skrive, at Boilesen er på så yderligt et mandat i den hollandske storklub, at han end ikke fik lov til at spise morgenmad med truppen.

Nicolai Boilesen her i Ajax-trøjen og med anførerbindet. Han har definitivt spillet sin sidste kamp i Ajax-trøjen. (Foto: VI Images) Holland - 18. jan. 2016 - kl. 11:35 Dansk profil frosset ud i topklub: Må ikke spise med de andre

Nu har han selv lagt en bid af en video op på sin Instagram-profil, som måske meget godt illustrerer, hvordan træner Frank de Boer opfatter sin tidligere anfører.

Sounds great, I can't wait! #funnyguy #trueclass #decency

En video slået op af Nicolai Boilesen (@boilesen) den

I klippet bliver de Boer spurgt om, hvilken Ajax-spiller, han helst vil tage med, hvis han bliver træner i en anden klub.

Han tænker sig om og siger så:

- Nicolai Boilesen.

Den replik bliver lige ledsaget af et blink med øjet, hvorefter først intervieweren og dernæst de Boer selv begynder at grine.

Nogle vil ganske givet grine med de to - men forståeligt nok ikke Nicolai Boilesen.

Se også: Boilesen ude i kulden - men ingen transfer-panik

Han ledsagede nemlig klippet med en stærkt sarkastisk tekst og et par ditto hashtags, der kan oversættes til:

- Lyder fedt, jeg kan ikke vente #sjovfyr #ægteklasse #anstændighed

Der bliver i øjeblikket arbejdet på, at Nicolai Boilsen kan komme til en anden klub. Hvis ikke det sker, kan han forlade Ajax kvit og frit til sommer, når hans kontrakt udløber.

81 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere