Simon Poulsen: Er i PSV for at spille

Simon Poulsen har slidt med at få spilletid i sin første tid i PSV Eindhoven, men det skal der laves om på

Simon Poulsen skiftede i sommer fra hollandske AZ til
Simon Poulsen skiftede i sommer fra hollandske AZ til

Simon Poulsen har fået en svær start i PSV Eindhoven, som han skiftede til fra AZ Alkmaar i sommerens transfervindue. Det er ikke blevet til ret meget spilletid for den danske venstreback, og det er naturligvis ikke noget, der behager ham.

- Det har taget lidt længere tid at tilpasse mig i PSV, end jeg havde regnet med. Jeg har skullet vænne mig til et højere niveau og en anden spillestil. Udenfor banen har jeg haft travlt med at finde et sted at bo. Desuden har jeg døjet lidt med en skade. Det er små ting, der gør, at man ikke finder ind i den ønskede rytme, siger Simon Poulsen til Metro og tilføjer:

- Jeg har længe ventet på min chance, og jeg har lært, at man er nødt til at være der fra start af i en topklub. Men jeg er kommet til PSV for at spille.

Ajax-træner sammenligner Fischer med Bergkamp

Simon Poulsen fik chancen i weekenden, da han blev foretrukket frem for Joshua Brenet, og selv om PSV vandt 2-1 over NEC Nijmegen, føler danskeren ikke, han fik sat det aftryk, han gerne ville.

- Det kører godt for holdet, men jeg kan gøre det bedre. Det var okay, men heller ikke mere, lyder det fra Simon Poulsen.

Venstrebacken blev i dag udtaget til det danske landshold forud for opgørene mod Portugal og Frankrig.