Simon Poulsen på pletten for Alkmaar

Simon Poulsen kom på måltavlen i første halvleg, da AZ Alkmaar ude slog Go Ahead Eagles

Arkivfoto: Lars Poulsen
Arkivfoto: Lars Poulsen

Danske Simon Poulsen har haft stor succes i AZ Alkmaar på det seneste. Lørdag blev den gode stime fulgt op af en scoring, da den danske profil bragte sit hold på vindersporet ude mod Go Ahead Eagles.

Hjemmeholdet startede aggressivt, og havde tidligt et forsøg tilJop Van der Linden. Kort efter var Steven Berghuis nærgående for gæsterne, og dette satte gang i en god periode for AZ Alkmaar. Holdet kom dog først i front, da Simon Poulsen slog til.

Rundet den halve time udnyttede danskeren en god bold fraNemanja Gudelj, og bragte AZ på vindersporet. 0-1 cifrene fik lob til at holde til pause.

Deniz Turuc kom tæt på udligningen fem minutter inde i anden halvleg, men det var gæsterne, der afgjorde. Robert Muhren fandt en god position i feltet, og sparkede resolut bolden i netmaskerne til stor jubel for de medrejsende Alkmaar-fans.

Gæsterne havde de bedste chancer for at score yderligere, hvor Robert Muhren flere gange var tæt på at gøre sig selv til dobbelt målskytte. 0-2 blev dog resultatet i en kamp, hvor Simon Poulsen gennem hele opgøret spillede en flot kamp.

0 kommentarer
Vis kommentarer