Skuffet over dansk stjerne: - Tåbeligt!

Nicolai Jørgensens røde kart var tåbeligt, mener Feyenoord-træner Giovanni van Bronckhorst

Se højdepunkterne fra Feyenoord mod Heracles. Video: SNTV

Da Feyenoord lørdag besejrede Heracles i den hollandske Æresdivision, blev danske Nicolai Jørgensen udvist knap en halv time før tid for at sparke en modspiller ned.

På daværende tidspunkt stod det 1-1, og dermed skulle Feyenoord jagte en sejr, mens de var en mand i undertal. Det lykkedes dem også at hente sejren, men Feyenoords træner, Giovanni van Bronckhorst er ikke glad for Jørgensens røde kort dagen derpå.

Det fortæller van Bronckhorst til klubbens hjemmeside.

- Det var tåbeligt af Nico. Jeg kan ikke acceptere, at han får et rødt kort i denne fase af sæsonen i en så vigtig kamp, lyder det fra træneren.

Jørgensen er dog ikke den eneste, van Bronckhorst er utilfreds med. Jordy Clasie var tydeligt frustreret, da han blev skiftet ud, og det er cheftræneren også utilfreds med.

- Det var upassende. Jordy er en følelsesladet dreng, men man kan ikke udtrykke skuffelse på den måde. Han er meget roligere nu, og han undskyldte, men jeg taler med ham med (teknisk direktør) Martin van Geel. Så ser vi hvilke konsekvenser det har for Jordy, siger van Bronckhorst.

Feyenoord er nummer tre i Æresdivisionen, men de har 18 point op til Ajax og PSV på henholdsvis første- og andenpladsen.

Kasper Doblerg kom ind fra bænken og gjorde pænt opmærksom på sig selv med en drømmescoring, da Ajax slog Excelsior med 6-2. Arkivfoto: Ritzau Scanpix Holland Total ydmygelse: Dolberg med drømmemål i storsejr

Ajax og Lasse Schöne leverede en fremragende indsats mod Juventus - men måtte nøjes med 1-1. Foto: Emmanuel Dunand/AFP/Ritzau Scanpix Champions League Skråsikre Lasse Schöne: Vi gjorde det også på Bernabeu

Kasper Dolberg og Lasse Schöne træner forud for aftenens Champions League-kamp mod Juventus. Foto: Robin van Lonkhuijsen/Ritzau Scanpix. Holland Intet perspektiv for Dolberg: - Han skal væk

19 kommentarer
Vis kommentarer