Smed mesterskabet på sidste dag: De Boer færdig i Ajax

Ifølge den hollandske avis AD har Frank de Boer sagt op i Ajax efter mesterskabet glippede på sidste spilledag i Æresdivisionen

Frank de Boer er færdig i Ajax. Det mener avisen AD at vide. (Foto: AP)
Frank de Boer er færdig i Ajax. Det mener avisen AD at vide. (Foto: AP)

Efter fem og et halvt år i Ajax ligner Frank de Boer en færdig mand som træner for Amsterdam-klubben.

Avisen AD skriver, at de Boer har taget konsekvensen af det tabte mesterskab, der med 1-1 mod De Graafschaap på sæsonens sidste spilledag røg i hænderne på PSV Eindhoven.

Den 45-årige hollænder skal have holdt et møde med Ajax-bestyrelsen i går, hvor han efterfølgende besluttede, at 2015/16-sæsonen bliver hans sidste, selvom kontrakten løber endnu halvandet år. 

Det fremgår samtidig af historien, at der gennem sæsonen har været uoverensstemmelser i de Boers trænerstab - især blandt Dennis Bergkamp og Orlando Trustfull - mens den tidligere Vitesse-træner Peter Bosz, der i dag er i Maccabi Tel Aviv, nævnes som en seriøs kandidat til at tage over fra de Boer.

De Boers fremtid kan til gengæld meget vel være i England, hvor Everton angiveligt har udset sig hollænderen som Roberto Martinez' afløser.

Ajax havde gjort klar til at fejre mesterskabet. Alligevel glippede det i sidste spillerunde.

 

Viktor Fischwe har haft et svært forår, men søndag var danskeren tilbage i rollen som målscorer. (Arkivfoto: AP) Holland Tog alvorssnak med Ajax-dansker: Nu blomstrer han

(Foto: AP) Premier League Arnesen overrasker: United bør holde fast i van Gaal

FC Midtjylland Frank de Boer: Vi holder øje med Sisto

11 kommentarer
Vis kommentarer