Annonce:
Annonce:

Svimlende beløb på Dolberg: Nu slås de om ham

Den danske angriber Kasper Dolberg er ikke overraskende et varmt navn blandt større klubber rundt om i verden, og det vil mange agenter også gerne have del i. Hans nuværende agent afviser dog, at han ikke længere repræsenterer Dolberg

Det er ikke kun storklubberne, der kæmper om Dolbergs underskrift - flere og flere agenter vil også signe den unge dansker. I weekenden gjorde Dolberg yderligere opmærksom på sig selv med denne lækre detalje. (Video: SNTV)
Annonce:
Følg Fodbold

15 mål i Æresdivisionen, fem i Europa League og et enkelt i Champions League-kvalifikationen har ikke overraskende gjort den danske angriber Kasper Dolberg, 19 år, til et varmt emne i større klubber og større lande i Europa.

Den danske angriber er i gang med sin første seniorsæson i Ajax, og det har altså kastet 21 mål af sig, og hver eneste uge er der historier om klubber, der kigger på Ajax-angriberen.

Og det lader ikke kun til at være klubber, der kigger på Dolberg, for også på agentmarkedet er konkurrencen stor. Således fortæller De Telegraaf, at 19-årige angriber fra Voel er i gang med at skifte agent.

Eks-toptræner jubler over Dolberg: Denne storklub skal købe ham - NU!

Tipsbladet.dk har forsøgt at få en kommentar fra Kasper Dolberg, men det er ikke lykkedes.

Annonce:

Jens Steffensen, der hidtil har været Kasper Dolbergs agent, afviser, at han er på vej ud.

- Jeg kan kun sige, at jeg har kontrakt med Kasper Dolberg frem til 1. august 2018. Det er en kontrakt, der er underskrevet af Kasper Dolberg, Jens Steffensen og DBU, og det er den eneste lovgyldige kontrakt, der findes, siger Jens Steffensen til tipsbladet.dk og forklarer:

- Men jeg er jo godt klar over, at der er en masse store hollandske firmaer og agenturer, der forsøger at få fat på Kasper. Sådan ville det nok også være, hvis han gjorde det godt i Danmark.

Kasper Dolberg har kontrakt med Scandinavian Soccer til 2018, men allerede nu forsøger andre agenturer at få fingrene i angriberen. Foto: Lars Poulsen/Polfoto
Kasper Dolberg har kontrakt med Scandinavian Soccer til 2018, men allerede nu forsøger andre agenturer at få fingrene i angriberen. Foto: Lars Poulsen/Polfoto

- Der er agenter, der kommer i klubben (Ajax, red.) hele tiden, og de ser jo også, at han er et kæmpetalent, og at han har en agent, der bor i Danmark. Så de forsøger at få fat på ham - sådan er konkurrencen på markedet.

Jens Steffensen har repræsenteret Kasper Dolberg, der i januar 2015 skrev under på en forkontrakt med Ajax, og i foråret 2015 spillede tre Superliga-kampe for SIF som bare 17-årig.

Annonce:

Siden fulgte skiftet til Ajax og en kontraktforlængelse i sommer, hvor den danske angriber skrev under på en aftale, der løber frem til sommeren 2021.

Glem Dolberg: Han er Ajax' hotteste navn lige nu

- Han har ikke opsagt sin kontrakt med Scandinavian Soccer (Steffensens virksomhed, red.), men jeg er godt klar over, at spillere mange gange skifter agenter, sådan er gamet jo. Men vi har en gyldig kontrakt, der løber frem til 1. august 2018, og så må vi se, hvad der sker derefter, siger Jens Steffensen.

De Telegraaf mener allerede nu at vide, at Kasper Dolberg koster mindst 20 millioner euro - svarende til omkring 150 millioner kroner - men det hollandske medie skriver videre, at prisen meget vel kan stige til 30 millioner euro - omkring 220 millioner kroner, hvis Kasper Dolberg for eksempel først bliver solgt i sommeren 2018.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Præster, pædofili og børneporno
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: