Tæt på ny klub: Hollændere vil have Makienok

Den tidligere Brøndby-angriber Simon Makienok er ifølge Ekstra Bladets oplysninger i dialog med Utrecht, hvor han kan blive holdkammerat David Jensen

Simon Makienoks fodboldtur rundt i Europa fortsætter, og næste stop kunne meget vel blive Holland.

Ifølge Ekstra Bladets oplysninger er Utrecht interesserede i at hente den store angriber, der i den netop afsluttede sæson optrådte for engelske Preston.

Ekstra Bladet erfarer, at det er dialog mellem hollænderne og Makienoks lejr, og han er udset til at erstatte den 22-årige franskmand Sebastién Haller, som skifter til Bundesliga-klubben Eintracht Frankfurt.

Den farlige franske U21-landsholdsangriber efterlader et hul i Utrecht-angrebet, og det kan meget vel blive 26-årige Simon Makienok, der udfylder det.

Den tidligere Brøndby-mand er fortsat ejet af italienske Palermo. Han har ét år tilbage af sin kontrakt med italienerne, men har ingen fremtid i den sicilianske klub.

De to seneste sæsoner har han været udlejet til henholdsvis Charlton og Preston, og næste stop kunne meget vel være den hollandske Æresdivision.

Makienok i aktion for Preston. Foto: AP
Makienok i aktion for Preston. Foto: AP

Makienok fik 25 kampe i The Championship i sidste sæson, men kun syv var fra start. Han lavede tre mål og scorede desuden tre gange for Preston i Liga Cup'en.

Skifter han til Utrecht, får han en dansker som holdkammerat.

Den tidligere FC Nordsjælland-keeper David Jensen skiftede sidste sommer til klubben og har taget alle i den hollandske klub med storm.

Den store målmand erobrede pladsen i buret i december og har siden været en stærk ankermand hos Utrecht.

Han blev søndag den store helt, da klubben kvalificerede sig til Europa League med en sejr over AZ i den afgørende kvalifikationskamp.

Utrecht havde tabt første opgør 3-0, men vandt returkampen med samme cifre, og i den efterfølgende straffesparkskonkurrence slog David Jensen til med en afgørende redning.

David Jensen deler i øvrigt agent med sin måske kommende danske holdkammerat. De har begge Michael Stensgaard fra people in sport.

Ekstra Bladet har uden held forsøgt at få en kommentar fra Stensgaard til denne historie.

David Jensen ærgrer sig over en scoring, men ellers har Utrecht-målmanden haft meget at glæde sig over i denne sæson. Foto: Imago Sport Intl. fodbold 'Glemt' dansker kæmper om titel med Dolberg og Jørgensen

Premier League Se det her: Zlatan træner med bold

Viborg Overrasket Kamper: De spillede, som vi burde

På blot 14 måneder har Jan Bech Andersen rejst sig fra et ødelæggende Oscar-gate til et genrejst Brøndby. Foto: Rune Aarestrup/Polfoto Sport og Spil Jan Bech: 2013 var en nærdødsoplevelse i Brøndby

11 kommentarer
Vis kommentarer