Tidligere Liverpool-stjerne i overraskende comeback

Dirk Kuyt, der har rundet 37 år, har noget overraskende valgt at genoptage sin spillerkarriere hos Quick Boys fra den fjerdebedste hollandske række. Nu skal hollænderen hjælpe klubben til oprykning

Dirk Kuyt (til venstre) skal hjælpe Quick Boys i Derde Divisie. Foto: Paul Thomas/AP
Dirk Kuyt (til venstre) skal hjælpe Quick Boys i Derde Divisie. Foto: Paul Thomas/AP

Dirk Kuyt valgte at stoppe en lang og glorværdig karriere sidste år. Nu tager den hollandske angriber og kant støvlerne på igen, da Kuyt fremover skal tørne ud for barndomsklubben Quick Boys i Derde Divisie (den fjerdebedste hollandske række red.).

Hollænderen vil nemlig gerne hjælpe klubben op i den tredjebedste hollandske række. I forbindelse med skiftet skrev Dirk Kuyt også på sin Twitter- og Instagram-profil, at han i næste sæson skal være træner for Feyonoords U19-hold.

- Ny sæson, ny begyndelse. Jeg ser frem til at være nye cheftræner for Feyenoords U19-hold næste år, skriver Kuyt på både Tiwtter og Instagram.

Quick Boys har otte kampe tilbage i sæsonen, og holdet er placeret på en andenplads i Derde Devisie. Klubben har fem point op til Spakenburg, og det forspring skal Dirk Kuyt blandt andet være med til at hente.

Muligt comeback i weekenden
Dirk Kuyt tørnede ud for Liverpool fra 2006 til 2012. Her spillede han flere store kampe. I 2007 scorede han blandt andet Champions League-finalen. Det blev til 208 kampe og 51 mål i Liverpool-trøjen.

Hollænderen har også slået sine folder i Feyenoord, Fenerbahce og Utrecht. I 1998 var han at finde i Quick Boys, hvor han scorede tre mål i seks kampe. Kuyt spillede derudover for klubben i sine ungdomsår. På det hollandske landshold blev det til 104 kampe og 24 mål.

Kuyt kan gøre comeback allerede lørdag, hvor Quick Boys møder Groningen II på hjemmebane.

Avis: Kasper Dolberg får comeback på søndag

Liverpool-profil skal opereres: Ude resten af sæsonen