Træner til Kasper Kusk: Nu skal du vise noget

Kasper Kusk spiller reserveholdsfodbold i Holland og virker langt fra førsteholdet i Twente

Kasper Kusk er røget af holdet både i Twente og på landsholdet (Foto: AP)
Kasper Kusk er røget af holdet både i Twente og på landsholdet (Foto: AP)

Kasper Kusk var måske den bedste spiller i hele Superligaen i sidste sæson, hvor han havde en meget stor aktie i AaB's danske mesterskab og pokaltitel. Nu lever han en meget anonym tilværelse i hollandsk fodbold.

Nicklas Bendtner er et emne i Fenerbahce (Foto: AP) Intl. fodbold Medie: Mesterklub vil leje Bendtner

De gode præstationer for AaB kastede før sæsonen en kontrakt med storklubben FC Twente af sig, men Kusk har ikke levet op til forventningerne i sin første halvsæson i klubben, hvilket på en meget sigende måde kom til udtryk i går, da Kusk var med for Twentes reserver i et opgør mod VVV Venlo. Da førsteholdet mødte Feyenoord i weekenden, var Kusk end ikke i truppen.

Opgøret mod VVV Venlos reserver endte med et 0-1-nederlag til Twente, og det forlyder i hollandske medier, at Kusk ikke gjorde det store væsen af sig i opgøret. Reservetræner Jan Zoutman forsøger da også at ruske op i Kasper Kusk og holdkammeraten Ryo Miyaichi, der er i samme situation som danskeren.

Andreas Cornelius og de øvrige FCK-angribere kan muligvis se se frem til konkurrence (Foto: Finn Frandsen) Superligaen Ny bomber i FCK: Kommer nu eller til sommer

- Det er selvfølgelig fyre, som du håber kan bringe noget ekstra. De skal til at vise, hvorfor der fortjener at være på førsteholdet. De her kampe er deres chance for at vise, at de er klar det øjeblik, der er brug for dem, siger Zoutman til FOX Sports.

Kasper Kusk har 3,5 år tilbage af sin kontrakt med FC Twente.

Se 12 scoringer af Kasper Kusk i storform:

0 kommentarer
Vis kommentarer