Ude i kulden i Ajax: Boilesen arbejder dagligt på klubskifte

Nicolai Boilesen og hans bagland arbejder hver eneste dag på at finde en klub, der står klar med åbne arme i januars transfervindue.

Boilesen bliver ikke brugt i Ajax. Et sommerskifte kiksede, og nu vil storklubben ikke bruge danskeren (Foto: Jens Dresling)
Boilesen bliver ikke brugt i Ajax. Et sommerskifte kiksede, og nu vil storklubben ikke bruge danskeren (Foto: Jens Dresling)

Nicolai Boilesen havde sat næsen op efter at forlade Ajax Amsterdam i sommerens transfervindue, men dette lod sig ikke gøre, og derfor kan den blonde venstreback formentlig se frem til en halvsæson, der ikke byder på spilletid overhovedet.

Ajax-træner Frank de Boer har i hvert fald gjort det meget klart, at han ikke ønsker at bruge Nicolai Boilesen, når han står foran et klubskifte.

At det ikke lykkedes danskeren at skifte klub i sommer, var en stor streg i regningen, og derfor arbejdes der på højtryk for at finde en ny klub til Boilesen i januar.

Se også: Degraderet dansker kæmper for karrieren i Ajax

- Vi arbejder hver eneste dag på en transfer, og vi snakker med flere klubber, siger Nicolai Boilesens far og rådgiver, Kenny Boilesen, til Ajax Showtime.

En anden og ikke videre realistisk mulighed for Nicolai Boilesen er, at Ajax går med til at ophæve hans kontrakt, så han kan komme videre til en ny klub. En mulighed, Kenny Boilesen ikke helt vil udelukke.

- I princippet er alt muligt, men vi har alt vores fokus rettet mod januars transfervindue, siger han.

Nicolai Boilesen har kontrakt med Ajax Amsterdam frem til næste sommer, så klubben kommer ikke til at tjene ret meget på den danske venstreback.

2 kommentarer
Vis kommentarer