Ung dansker bomber videre

Jens Odgaard scorede for anden kamp i træk i Æresdivisionen, da han sikrede Heerenveen en 3-2-sejr fredag.

Jens Odgaard fortsætter sin målstime. Foto: Henning Bagger
Jens Odgaard fortsætter sin målstime. Foto: Henning Bagger

Den danske U21-landsholdsspiller Jens Odgaard nyder stor succes i Æresdivisionen i Holland i øjeblikket.

Fredag aften var angriberen på pletten igen for sin klub, da han med en fiks scoring sikrede Heerenveen en 3-2-sejr hjemme mod Vitesse.

20-årige Odgaard snurrede med 20 minutter igen rundt i feltet, snød sin oppasser og hamrede bolden i kassen til 3-2, som blev slutresultatet.

Dermed nåede danskeren op på seks sæsontræffere i den hollandske liga, efter at han også senest scorede, da Heerenveen dog tabte til PSV Eindhoven i ligaen.

Heerenveen har i det hele taget gang i en ganske god sæson, og sejren bragte klubben fra syvendepladsen og frem som nummer fire med tre point op til PSV, der dog har spillet en kamp færre.

I opgøret mod Vitesse kom Heerenveen dog bagud 0-2 efter 20 minutter, men hjemmeholdet fik reduceret kort før pausen og udlignet efter en god time, inden danskeren afgjorde kampen.

Jens Odgaard scorede også et ganske spektakulært mål for det danske U21-landshold i oktober, da han blev skiftet ind i opgøret mod Nordirland i Aalborg ved stillingen 1-1.

Fem minutter før tid modtog han så et indlæg, lagde bolden op i luften og bragede den i mål på et saksespark, som sikrede Danmark en 2-1-sejr.

Jens Odgaard blev i sommer udlejet fra italienske Sassuolo til den hollandske klub. Han skiftede i 2017 fra Lyngby til storklubben Inter, som sendte ham videre til Sassuolo i sommeren i 2018.

Marco van Basten, her i rollen som teknisk direktør i FIFA, bragte sig selv i fedtefadet efter et mislykket forsøg på kammeratlig 'banter' med en reporter. Foto: AP Intl. fodbold Verdensstjerne suspenderet efter nazi-skandale

55-årige Marco van Basten i forbindelse med FIFA's The Best-kåringer i september. Foto: Flavio Lo Scalzo/Reuters/Ritzau Scanpix Holland Chokerer på live-tv med nazi-hilsen

Ahmad Mendes Moreira forlader banen efter at have hørt nok til den højlydte racisme fra hjemmeholdets fans. Foto: Ritzau Scanpix Holland Nægter at spille første minut

1 kommentar
Vis kommentarer