Viktor Fischer lærer af Thierry Henry

Viktor Fischer fortæller, at han har brugt mange timer på at studere Thierry Henry

Viktor Fischer ser Arsenal-legenden Thierry Henry som et af sine største forbilleder. (Foto: AP)
Viktor Fischer ser Arsenal-legenden Thierry Henry som et af sine største forbilleder. (Foto: AP)

Viktor Fischer er en af de fodboldspillere, som mange unge ser op til og håber at kunne træde fodsporene på en dag. Den danske landsholdsspiller nærmer sig topformen efter sin næsten et år lange skadespause, og i weekenden kom han også på måltavlen for Ajax Amsterdam i kampen mod Twente.

Fischer-scoring kickstartede Ajax-comeback

Engang var Viktor Fischer dog også bare en knægt, der fulgte sine fodboldhelte på fjernsynet hjemme i stuen, og især en spiller kunne få Fischer til at stå med åben mund og polypper.

- Thierry Henry. Han var fremragende sammen med Dennis Bergkamp og scorede 30 mål i sæsonen 2003/2004, hvor Arsenal blev mestre og gik ubesejret igennem, siger Viktor Fischer til Ajax Life og fortsætter:

- Henry var utrolig hurtig, og det ville jeg også gerne være. Jeg trænede også helt vildt på at afslutte med indersiden, som var hans største kvalitet. Jeg ville forsøge at være ligesom ham og gøre præcis de samme tricks. Det gjorde mig også til en bedre fodboldspiller.

Boilesen tilbage i varmen

Thierry Henry sluttede karrieren i december sidste år efter at have tørnet ud for New York Red Bulls i en årrække. Han arbejder i dag som ekspertkommentator for den britiske TV-station Sky Sports.