Hooligans angriber dommerseminar i Athen

Problemer med voldelige fans har nået nye højder i Grækenland, hvor et dommerseminar mandag kom under angreb

Arkiv foto fra tidligere hooligan-optøjer i Athen. (Foto: All Over Press)
Arkiv foto fra tidligere hooligan-optøjer i Athen. (Foto: All Over Press)

Omkring 40 maskerede hooligans stormede mandag et dommerseminar i en forstad til Athen, oplyser Det Græske Fodboldforbund.

- En kriminel organisation, som på det seneste har handlet uforstyrret, fortsætter med at true liv og helbred på folk involveret i fodbold. Endnu en episode er blevet tilføjet til rækken af hændelser, lyder det fra fodboldforbundet.

Ifølge forbundet overdængede de ubudne gæster dommerne på seminaret med ukvemsord og kastede yoghurt og andre objekter efter dem. Én dommer kom til skade.

- Forbundet fordømmer på det kraftigste disse voldshandlinger. Det opfordrer myndighederne til at beskytte folk involveret i fodbold og til at finde de kriminelle, som forsøger at skræmme og true deres (dommernes) sikkerhed, skriver Det Græske Fodboldforbund videre.

Som sædvanligt - fristes man til at sige - var der ballade til Beograd-derbyet i Serbien. (Foto: AP) Intl. fodbold Balkan-derby amok igen: Amputation og knivstik

Rammerne omkring opgørene mellem FC København og Brøndby er enestående - og desværre også enestående voldelige. Foto: Lars Poulsen Sport og Spil FCK/Brøndby-hadet: 26 års fodvold - her er skammens liste

1 kommentar
Vis kommentarer