Hotel-sex med Tinder-date: Nu misser de OL

Tre fodboldspillere i starten af 20'erne misser sommerens OL, fordi de har brudt det nationale kodeks ved at have sex på hotellet med en ukendt kvinde fra Tinder under en landskamps-tur

Det australske hold til OL kommer til at undvære tre spillere, mens anføreren lige netop kan være med. Foto: DAVID GRAY/Ritzau Scanpix
Det australske hold til OL kommer til at undvære tre spillere, mens anføreren lige netop kan være med. Foto: DAVID GRAY/Ritzau Scanpix

Selvom der er mere end et halvt år til sommerens Olympiske Lege i Tokyo, så står det allerede nu klart, at tre fodboldspillere fra Australien ikke kommer med. De er smidt af landsholdet frem til 10. august 2020.

Årsagen er, at Melbourne City-duoen Nathaniel Atkinson og Lachlan Wales sammen med Perth Glory-spilleren Brandon Wilson i forbindelse med nogle U23-landskampe i Cambodia tidligere på året hyggede sig lidt for meget på hotelværelset med en kvinde, de havde fundet på Tinder.

Kvalifikationskampene fandt sted tilbage i marts, og spillerne forærede kvinden VIP-billetter til en af kampene.

Den sidste aften inviterede spillerne kvinden til holdets hotel, hvor de havde sex med hende.

- Sanktionerne skyldes overtrædelse af det nationale adfærdskodeks, der blev oprettet for at beskytte både spillere og omdømmet for australsk fodbold, siger Chris Nikou, der er leder i det australske fodboldforbund FFA, ifølge blandt andre Sydney Morning Herald og Daily Telegraph.

- FFA blev opmærksom på sagen i april 2019 efter en klage fra en kvinde. Sagen har været meget kompleks, og derfor har undersøgelsen taget flere måneder at afslutte.

- FFA har hørt spillernes forklaringer og har vurderet sammen med foreningen for professionelle spillere, og beslutningen er nu meldt ud til spillerne, lyder det videre.

De australske fans må kigge langt efter tre spillere, der er udelukket. Foto: MICHAEL DALDER/Ritzau Scanpix
De australske fans må kigge langt efter tre spillere, der er udelukket. Foto: MICHAEL DALDER/Ritzau Scanpix

Julia Görges blev omtalt som 'Karlovic med store bryster' af modstanderens træner. Foto: BARBARA GINDL/Ritzau Scanpix Tennis Træner motiverer spiller med upassende bryst-snak

Dennis Rodman har vundet NBA fem gange - her er han på vej til tv-show med Anna Nicole Smith i 2005. Foto: Mario Anzuoni/Ritzau Scanpix Anden sport - Tilbød mig 135 millioner for at gøre Madonna gravid

Sport og Spil Husker du Danmarks landsholdshelt? Her er han i dag

Der er ingen beviser for, at der har været et seksuelt overgreb, men kvinden følte sig såret og ulykkelig efter natten med spillerne.

Beslutningen om at udelukke spillerne fra OL møder langt fra forståelse hos alle. Blandt andet er den tidligere australske fodboldlegende Robbie Slater forarget.

- Det er en absolut skændsel. Jeg vil vide det, og hele fodboldfamilien skal vide, hvem der tog denne skammelige beslutning om at udelukke spillerne, selvom de kvalificerer sig, siger Slater i Big Sport Breakfast.

- Dette skal sættes i perspektiv. Det skete for længe siden i Cambodja, og ja de har brudt udgangsforbuddet, og de er skyldige, men hvis det er alt, så vil enhver australsk fodboldspiller i historien være udelukket, siger Slater.

Også et par medlemmer af fodboldforbundet er uenige, og de har efterfølgende trukket sig fra bestyrelsen.

Udover de tre spillere har en fjerde spiller, anfører Riley McGree fra Adelaide United, også været med til at have sex med kvinden, men han kan lige nøjagtig godt nå OL-deltagelse, da han kun er suspenderet frem til april.

Hvorfor anførerens straf er mildere end de andres vides ikke 100 procent, da alle spillere har brudt landsholdets regler.

Som en del af straffen skal både McGree, Atkinson, Wales og Wilson deltage i socialt arbejde, og selvom anfører Mcgree ikke misser selve OL, så kan sex-akten alligevel koster ham OL-pladsen, da det først under den afsluttende kvalifikation i januar afgøres, om Australien kommer med til OL, og her sidder også han ude.

Alle fire spillere var udtaget til opvarmningsturneringen i Kina i november, men er på grund af sagen ikke med.

Australien var senest med til OL i 2008.

Servette-logoet i baggrunden fik klubbens presseafdeling til at agere proaktivt og bruge screenshottet til at lokke folk til billetkøb. Screenshot: Pornhub/Servette Intl. fodbold Mangler tilskuere: Lokker med porno

Topscoreren vil have lavet sin spillersang om. Foto: JOHN CLIFTON/Ritzau Scanpix Engelsk fodbold Hyldet for kæmpe penis: - Lav den om

Sport og Spil Husker du Superliga-legenden Peter Madsen? Her er han i dag

21 kommentarer
Vis kommentarer