Husker du drengen med Messi-trøje af plastikposer? Nu har han fået den ultimative gave

Billederne af femårige Murtaza Ahmadi gik viralt, da hans onkel fotograferede ham i en hjemmelavet fodbold-trøje.

Husker du drengen med Messi-trøje af plastikposer? Nu har han fået den ultimative gave

Sidste år blev femårige Murtaza Ahmadi et hit på internettet, da han var iklædt en Messi-trøje lavet af plasticposer. I klippet kan du se, om Murtaza har arvet noget af idolets talent. (Foto: ZUMA Press/Video: AP)

Verdens goder er ikke ligeligt fordelt. Men lykken kan også ramme dem, der har mindst. Det er den femårige afghaner Murtaza Ahmadi et levende eksempel på.

Hans største ønske var at få en fodbold-trøje med sit store idol, argentinske Lionel Messi. Desværre var det ikke til at opstøve en trøje i den del af afghanistan, hvor Murtaza og hans familie bor, så hans bror lavede en trøje til ham af plastisk-poser.

- Han græd i flere dage og blev ved med at efterspørge trøjen, indtil hans bror, Hamayon, kom ham til hjælp ved at lave en af plastikposer, så han blev glad, sagde faderen dengang til Al Jazeera.

Billedet af Murtaza i sin nye trøje blev lagt op på facebook, og siden er billedet blevet delt flittigt i hele verden.

De nåede også frem til Lionel Messi, som til daglig spiller i FC Barcelona. Og superstjernen har nu reageret ved at sende en rigtig trøje til Murtaza, med autografer ovenikøbet.

- Jeg elsker Messi, og min trøje viser, at Messi elsker mig, sagde femrårige Murtaza ifølge Daily Mirror, da han modtog gaven fra verdensstjernen.

- Murtaza har den ægte vare nu. #LeoMessi hjalp ham med at gøre hans drøm til virkelighed og gav ham en signeret trøje og en fodbold, skriver Unicef på twitter.