Hvad tænker han dog på? Se Inter-stjerne score selvmål fra 35 meter

Geoffrey Kondogbia har næppe gjort sig brandvarm i sommerens transfervindue, selv om franskmanden og holdkammeraterne fra Inter lørdag besejrede Chelsea

Der er stadig tre uger til sæsonstarten i den italienske Serie A, og det er vist meget godt for Inter-spilleren Geoffrey Kondogbia.

For den franske midtbaneprofil lader ikke til at være helt på mærkerne endnu. Sigtekornet var i hvert fald håbløst indstillet, da Inter lørdag slog Chelsea med 2-1 i optaktsturneringen Champions Cup i Asien.

I sig selv en kende overraskende, men langt mere bemærkelsesværdigt var det engelske mesterholds reducering til slutresultatet midtvejs i anden halvleg. Den havde Kondogbia ganske spektakulært sat sin signatur på. Ene og alene.

Se det helt vanvittige selvmål i tv-klippet øverst i artiklen
Kondogbia.png
Her var tale om et brag af en scoring. Et helt sensationelt selvmål. Fra 35 meter blev bolden sendt i en flot bue ind over Inter-keeper Daniele Padelli, der bare kunne se måbende til, da læderet faldt ned i kassen.

Optakten til den bizarre aktion fra Kondogbia lægger ikke op til nogen form for fornuftig forklaring på den rædderlige tilbagelægning. Ganske upresset modtager franskmanden bolden tæt på midterlinjen, og så bliver der ellers klappet til med venstre fod.

Heldigvis for Kondogbia og Inter fik det komiske indslag ingen konsekvenser i forhold til resultatet. Milano-klubben holdt fast i føringen og tog dermed sin tredje sejr ud af tre mulige i turneringen. Tidligere på ugen blev Lyon og Bayern slået af det italienske mandskab.

Så alt i alt er Kondogbia nok allerede tilgivet af sine holdkammerater. Men aktionen skal næppe gentages 20. august, når Fiorentina er modstanderen i første spillerunde i Serie A, hvis der skal være håb om en god åbning på sæsonen.

Ivan Perisic bringer her Inter foran 2-0 mod Chelsea:

Storklub i Danmark: Brøndbys topscorer meldes enig med ny klub
Ståle overrasker: FCK-stjerne kan få lyn-comeback

Superliga-profils gribende historie: Mor rejste - og han så hende aldrig igen

Superliga-helt midt tragedien: Hjælper udslettet klub tilbage til livet

Det er ikke B.T. og Ekstra Bladet, der er de beskidte

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.