IFK-dansker på vej til lægetjek i belgisk klub

Den danske kantspiller Jakob Ankersen er på vej væk fra IFK Göteborg, og han er rejst til Belgien for at overstå et lægetjek

Meget tyder på, at Jakob Ankersen er på vej væk fra IFK Göteborg. Foto: All Over Press.
Meget tyder på, at Jakob Ankersen er på vej væk fra IFK Göteborg. Foto: All Over Press.

Han var i tvivl om, hvorvidt det var det rigtige, men nu ser det ud til, at kantspiller Jakob Ankersen sammen med sin kæreste har besluttet sig for at rykke til Belgien og Zulte Waregem.

Den 26-årige Esbjerg-fødte Ankersen er ifølge Fotbollskanalen.se på vej til Belgien, hvor han skal gennemgå et lægetjek i klubben Zulte Waregem, der allerede er blevet enige med IFK Göteborg om en pris på danskeren.

Prisen menes ikke at være mere end 1,5 millioner kroner for den danske kantspiller, og Zulte Waregem er godt i gang med at styrke truppen, der allerede tæller danskerne Henrik Dalsgaard, Brian Hamalainen og Lukas Lerager.

Klubben spiller i denne sæson helt med i toppen i Belgien og ligger aktuelt nummer tre kun tre point fra topholdet Club Brugge.

Jakob Ankersen skal ifølge Fotbollskanalen være blevet tilbudt en aftale af tre og et halvt års varighed.

Grafikken er fjernet på grund af opdateringer på sitet.

Se også: Må kun spille Superliga for Brøndby: Nu er Jerusalem interesserede

Se også: Medie: Kæresten i tvivl om dansk profils skifte

Thomas Delaney havde en kæmpe andel i FCKs enorme succes det seneste halvandet år. Nu skal de danske mestre klare sig uden deres tidligere anfører. Foto: Lars Poulsen Sport og Spil Farvel, kaptajn: Det betyder Delaneys afgang for FCK

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere