Indrømmer beskidt trick: Jeg stak dem med en nål

Pacifico de General Alvears forsvarsspiller Federico Allende har i et interview indrømmet, at han i en argentinsk pokalkamp stak sine modspillere med en nål

Angriberen Juan Otero (tv.) blev i kampens hede stukket op til flere gange med en nål af den mere eller mindre skruppelløse forsvarsspiller Federico Allende. Foto: All Over Press
Angriberen Juan Otero (tv.) blev i kampens hede stukket op til flere gange med en nål af den mere eller mindre skruppelløse forsvarsspiller Federico Allende. Foto: All Over Press

'Alle kneb gælder,' også selv de mest beskidte tricks…

Mon ikke det var den argentinske fodboldspiller Federico Allendes sidste tanke, inden han stoppede to nåle ned i sin ene benskinne i omklædningsrummet og derefter løb ud på grønsværen til opgøret mellem den laverede rangerede divisionsklub Pacifico de General Alvear og topholdet Estudiantes i den argentinske pokalturnering.

De spidse nåle havde til formål at genere og distrahere samtlige af Estudiantes offensive spillere. Og det endte de så sandelig også med at gøre.

I et interview med Cordoba’s Vorterix Radio har den udspekulerede forsvarsspiller nemlig indrømmet blankt, at han havde i sinde at stikke sine modspillere med nåle for at forværre deres angrebsspil.

Estudiantes-angriberen Juan Otero skulle ifølge det engelske medie The Sun have været det primære offer og hovedmål for den bizarre og grove aktion.

Milan i bitter afsløring: Stjernekeeper forlader os

- Jeg blev ved med at stikke Estudiantes angribere med en nål, fortæller Federico Allende i radio-interviewet.

- Vi ved at spillerne fra topholdene hverken bryder sig om nærkontakt, tidsudtrækning eller svinestreger.

- Så det var måden, vi valgte at gøre det på. Sådan er fodbold. Fodbold er et spil for de snu, proklamerede og pralede argentineren.

Over for BBC har Tim Vickery, ekspert i sydamerikansk fodbold, fortalt, at den ene af de to nåle blev væk i kampens hede, men at den anden blev brugt adskillige gange på den uheldige og sagesløse Otero, alt imens dommeren stod placeret i den helt anden ende af banen.

Kampen endte i øvrigt 3-2 til Pacifico de General Alvear. (Juan Otero (tv.) i aktion for det columbianske U20-landshold i 2015.) Foto: All Over Press
Kampen endte i øvrigt 3-2 til Pacifico de General Alvear. (Juan Otero (tv.) i aktion for det columbianske U20-landshold i 2015.) Foto: All Over Press
 

Den nødstedte angriber forsøgte forgæves at klage sin nød til kampens dommer. Hele fire gange var han blevet stukket af den skruppelløse og vanvittige forsvarsspiller, der ikke skyede nogen midler i jagten på sejr.

Tre dage før EM-premiere: Brøndby-spiller humper fra banen

Men fløjten forblev tavs og hverken det røde eller gule kort fik sig en vifte-tur i denne omgang.

I ovennævnte interview frydede selvsamme Allende sig over, at han ustraffet var sluppet for sin ellers moralsk forkastelige svinestreg.

- Jeg neutraliserede Otero totalt. Han må hade mig nu, lød det fra Federico Allende.

Ifølge The Sun lader det dog til gengæld til, at den argentinske forsvarsspiller nu inden længe kan være fortid i sin klub Pacifico de General Alvear… Klubbens præsident Hector Monca har i hvert fald meldt ud, at ønsker at forvise ham fra klubben, og at alle er efterladt både rystede og målløse over den uacceptable handling.

Den tidligere Manchester United- og Chelsea-stjerne Juan Sebastian Veron var blandt andet at finde på Estudiantes holdkort i pokalkampen mod Pacifico de General Alvear.

Estudiantes' Juan Sebastian Veron i kampen mod Bahia i Florida Cup. Foto: John Raoux/AP
Estudiantes' Juan Sebastian Veron i kampen mod Bahia i Florida Cup. Foto: John Raoux/AP
 

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste historier, så du altid får det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokale nyheder

Få nyheder fra dit nærområde, og hold dig opdateret på vejr, trafik og erhvervs-nyheder i dit nabolag.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant?? Gem artiklen til senere.

Hvor der er penge, der er Peter