Ingen havde set den komme: Giganthold overraskede med utrolig gestus

Det franske storhold PSG ærede sine modstandere Les Herbiers efter favoritsejren. Det skete, da de lod miniputternes anfører holde deres helt nyvundre pokal-trofæ

Miniputterne Les Herbiers vandt ikke finalekampen mod Ligue 1-mestrene PSG, men det blev alligevel nok en af spillernes største oplevelser i fodboldkarrieren.

I pokalfinalen i Frankrig spillede Paris Saint-Germain, der var kæmpe favoritter, mod 3. divisionsholdet, der på imponerende vis nåede frem til finalen.

Efter kampen, da PSG skulle fejre deres sejr, besluttede de at gøre den utrolige gestus at lade modstanderholdet holde deres nyvundne trofæ op foran publikum. Det skriver det engelske medie The Mirror.

doc7022um95z7n1gp7od6ej.jpg 

Mens konfetti røg ned over spillerne, der alle stod samlet og jublede, blev det Les Herbiers-anfører, Sebastien Flochon, der fik æren af at holde trofæet. Han ser ud til at nyde hvert et øjeblik i videoklippet.

Forskellen på de to hold er enorm - også hvad angår deres budget. Les Herbiers budget er på omkring 2 millioner euros, og Ligue 1-mestrene PSG's budget er blandt de højeste i verden.

doc7022p6nhbv71hrusodf5.jpg 

Pokalfinalen endte med, at PSG vandt kampen mod Les Herbiers 2-0.

3. divisionsholdet Les Herbiers kæmpede dog bravt til det sidste.

doc7022gu0zsrb1ktf4c6ej.jpg

PSG hev finaletriumf i land - men det blev trods alt kun 2-0 mod miniputter. Video: TV3 Sport:

Kvinde fik lov at spille for mændene: Nu er hun havnet i store problemer

Tidligere Superliga-stjerneskud i problemer: Smidt ind fra træning - igen! 

Eks-landsholdsspiller kræftfri: Jeg blev bange for at dø

7 kommentarer
Vis kommentarer