Afviser landshold: 'Min datter har brug for mig'

De fleste fodboldspillere ville takke ja, hvis de fik tilbuddet om at spille på landsholdet, men ikke Jean-Pierre Nsame

Jean-Pierre Nsame har sagt nej til at spille på Camerouns landshold. Foto: Ritzau Scanpix
Jean-Pierre Nsame har sagt nej til at spille på Camerouns landshold. Foto: Ritzau Scanpix

Young Boys-angriberen Jean-Pierre Nsame har sagt nej til at spille på Camerouns landshold på grund af sin datter.

Det fortæller han til Goal.

Den 27-årige angriber scorer mål på samlebånd for sin schweiziske klub. Derfor har landstræneren for det camerounske landshold også henvendt sig for at få ham med i truppen.

Men Nsame har bevidst takket nej til landsholdsudtagelsen på grund af sin datter.

- Cameroon har ringet til mig i et år, men jeg kan ikke tage af sted. Årsagen er meget simpel: Min datter bor i Frankrig og er begyndt i skole. Hun har også brug for sin far til at hjælpe sig på dette nye stadie, siger Nsame til Goal.

I et travlt kampprogram i den schweiziske liga har Nsame meget fokus på sin fodboldkarriere. Kampe i weekenden og træninger i løbet af ugen er tidskrævende, og derfor benytter han landsholdspauserne til at være sammen med sin datter.

- Jeg talte med træneren for at forklare ham årsagen til mit fravær. De her pauser var de eneste, hvor jeg kunne se min datter. Jeg sagde til dem: 'Jeg er først og fremmest far, før jeg er fodboldspiller. Jeg kan vinde alle trofæer i verden, men hvis min datter hader mig eller ikke er glad, har jeg ikke vundet noget overhovedet'.

I denne sæson har Nsame scoret 18 mål og lavet seks assists i 25 kampe for Young Boys, hvor han har spillet siden 2017. I sine lidt mere end tre år i den schweiziske klub har han formået at score 90 og lavet 23 assists i 156 kampe.

Leopoldo Luque sikrede sig legendestatus i Argentina. Foto: Ritzau Scanpix Intl. fodbold Argentinsk VM-legende død

Superligaen Ekspertens råd: Kig mod vest!

Mikael Uhre, Jesper Lindstrøm og Simon Hedlund er guldnøglerne i Brøndby. Foto: Jens Dresling og Lars Poulsen Brøndby Brøndby snyder alle - også logikken

Jesper Lindstrøms gennembrud, krydret med Morten Frendrups flotte udvikling og Mikael Uhres fine målhøst og mange assister er en del af forklaringen på Brøndbys succes. Det er samtidig tre spillere, der bestemt ikke er de dyreste i Brøndby-truppen. Foto: Lars Poulsen. Brøndby Blomstrer i million-forbiernes skygge

11 kommentarer
Vis kommentarer