Annonce:
Annonce:

Agger stiller igen op i Liverpool-trøjen

Den tidligere landsholdsanfører Daniel Agger, der er stoppet med at spille professionel fodbold, har takket ja til at spille med i en hyldest-kamp i anledning af Liverpools 125 års jubilæum

Annonce:
Følg Fodbold

I sommer stoppede Daniel Agger sin karriere som fodboldspiller, der havde budt flere fine år i Liverpool, slutrunder med Danmark og to ophold i Brøndby IF, men forsvarsspilleren er ikke helt stoppet med at spille fodbold.

Således kan Liverpool FC fortælle i en pressemeddelelse, at Daniel Agger sammen med legenderne Steven Gerrard, Jamie Carragher og Steve McManaman har takket ja til at være med, når Liverpool FC den 24. maj - blot tre dage efter afslutningen på Premier League - tager til Australien for at møde Sydney FC i en kamp, der skal hylde klubbens store og flotte historie.

Kampen er inspireret af Liverpools 125 års jubilæum, hvor 'The Reds' tager hul på en årlang fejring af klubbens jubilæum den 3. juni.

Annonce:

Allerede inden kommer der altså til at være en forsmag, og her er Daniel Agger og de tre andre Liverpool-legender en del af Liverpool-holdet. De fire kommer altså til at spille sammen med Liverpools førstehold, for pt. er det de eneste fire legender, som er udtaget til kampen, og det kan se ud til, at det bliver ved de fire.

Følelsesladet Agger tilbage: Hvor har jeg savnet det

Steven Gerrard og Jamie Carragher var med til at vinde Champions League med Liverpool i 2005, ligesom de vandt FA Cuppen to gange. Steve McManaman var en populær skikkelse i Liverpool, som han spillede for fra 1990 til 1999 - det blev dog ikke til mange titler, den mest prominente FA Cuppen i 1992.

- Det bliver en ære at trække den røde trøje over hovedet og spille fodbold med en fremragende trup samt tidligere holdkammerater. Det er det, Liverpool handler om: Det handler om at hylde familien, som har været samlet i 125 år, siger Steven Gerrard i pressemeddelelsen.

Danske Daniel Agger er den eneste af de fire inviterede, der ikke startede sin professionelle karriere i Liverpool. Agger skiftede til Liverpool i januar 2006 fra Brøndby IF, og danskeren var med i Champions League-finalen mod AC Milan i 2007, som Liverpool tabte 1-2.

Største Agger-triumf i Liverpool var i 2012, hvor danskeren sammen med sit hold kunne løfte League Cup-trofæet.

Straffet for venlighed: Her er Daniel Aggers råd

Kæmpe Agger-succes: Størst i verden

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Det er en alvorlig situation, siger Mette
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

nyt billede

nyt billede

nyt billede

nyt billede

nyt billede

nyt billede

nyt billede

nyt billede

nyt billede

nyt billede

nyt billede

nyt billede

nyt billede

nyt billede

nyt billede

nyt billede

nyt billede

Bagholdet

Annonce:
Annonce: