Alt for sjovt: Dommerens hidsige overlap ødelægger angreb

En fodbolddommer fandt sig selv midt i rampelyset, da han i en vild sprint ødelagde et angreb i en kamp mellem Norge og Italien

Se fodbolddommerens vanvittige løb, der forvirrer hele banen. Video: Norges Fotballforbund

Har man spillet fodbold på andet end topplan, er man nok vant til, at dommeren ofte er en lettere overvægtig skikkelse, der spankulerer omkring i midtercirklen og fløjter hele tiden.

Men i en landsholdskamp for kvinder under 16 år mellem Norge og Italien kom dommeren i centrum. Han stod nemlig ikke bare i midtercirklen. Langt fra.

Da de norske spillere sætter gang i et kontraangreb, stormer dommeren af sted som et damplokomotiv og tilbagelægger hurtigt 70 meter på banen.

SE KLIPPET ØVERST

Se også: Kræver straf til maskot: Se den sjove provokation her

Problemet var bare, at han tonsede af sted på ydersiden af hende, der havde bolden, som ud af øjenkrogen ikke har kunnet forvente andet end en overlappende medspiller i det tempo.

Derfor lægger hun bolden af til sin 'medspiller' - men det går desværre ikke helt efter planen. Se den bizarre situation i videoen herover.

Stormløbende dommere bliver næppe en fast ting i fodbold foreløbigt. Til gengæld skal der ske en masse andet, spørger man FIFAs tekniske chef, Marco van Basten. Det kan du læse om i artiklen herunder:

Se også: Revolution på vej: 10 regler kan ændre fremtidens fodbold

18 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere