Ancelotti skal være med i ny Star Trek-film

Den tidligere Real Madrid-træner skal være med i den nye Star Trek-film, fortæller han i et interview.

Filmstjerne? (Foto: AP)
Filmstjerne? (Foto: AP)

Carlo Ancelotti er en af verdens mest ansete fodboldmanagers, og har vundet Champions League hele tre gange. Derfor er det ikke just ham, som man forventer, skal være med i en Star Trek-film.

Men det er altså sandt - den italienske manager er lige nu arbejdsløs oven på sin fyring fra Real Madrid i maj, og bekræfter altså, at han har en mindre rolle i den kommende Star Trek-film.

Filmen 'Star Trek Beyond' kommer ud næste år - og rollen har Ancelotti fået takket være sit venskab med stjernen Zoe Saldana, der har rollen som Nyota Uhuru i Star Trek, samt også har været med i Avatar, hvor hun spillede Neytiri.

Forud for Paris Saint-Germains møde mod Real Madrid beskrev PSG-manager Laurent Blanc Cristiano Ronaldo som 'an alien of football', og det virker til, at Ancelotti har været inspireret af denne kommentar.

- Jeg spiller rollen som forsker - og her skal jeg undersøge en alien. Det var godt - jeg forestillede bare, at det var Cristiano Ronaldo foran mig, fortalte Ancelotti til Gazetta dello Sport.

Foruden sin tid hos Real Madrid har Ancelotti endvidere været manager hos Paris Saint-Germain, Chelsea, AC Milan og Juventus.

0 kommentarer
Vis kommentarer