Annonce:
Annonce:

Argentinsk ekspert ryster på hovedet: Hvorfor blev Messi frikendt?

Lionel Messi fik i VM-kvalifikationskampen imod Chile fire spilledages karantæne – straffen er nu annulleret

Annonce:
Følg Fodbold

Den argentinske troldmand Lionel Messi stillede sit hold og land i en utrolig svær situation, da han i VM-kvalifikationskampen imod Chile svinede en af dommerne til ved at komme med fornærmende gloser omkring hans mor.

Det foranledigede, at verdensstjernen, der ellers er kendt for at være lidt af en duks, fik fire spilledages karantæne.

- Billedet af Messi som den gode dreng eksisterer ikke længere. I kampen mod Chile reagerede han på sine følelser. Det er forståeligt, men det burde han holde sig for god til. Når man er den bedste spiller i verden, så skal man også være det bedste eksempel, skriver Daniel Lagares i Clarín.

Den karantæne er blevet annulleret, hvilket har vakt glæde blandt mange argentinere, da deres chancer for at kvalificere sig nu er blevet langt større.

Den evige duel imellem de to verdensstjerner Messi og Ronaldo kører på fulde drøn:

Annonce:

Men ikke alle deler begejstringen, og på den argentinske avis Clarín er de uforstående overfor, hvorfor Messi slipper for straf – de insinuerer sågar, at der er tale om korruption.

Selvom mange nok vil sige, at fire spilledages karantæne er i overkanten for forseelsen, så blev beslutningen i første omgang taget, fordi den rapfodede skarpskyder blev fanget på kamera, imens han talte grimt om dommerens mor.

Beslutningen blev truffet under en appelhøring i Schweiz, hvor Messi af personlige årsager ikke selv gad møde op, men deltog via et video-link.

- Messi ville ikke engang stå ret foran disciplinærinstansen, men alligevel gik han han ud badet i helligt vand. Det er en uretfærdighed, FIFA har begået. Messi fortjente at blive straffet. Jeg er klar over, at mange vil være utilfredse med min artikel og kalde mig forræder. Landet ville være i problemer, hvis han ikke kunne spille, men ville det gå i opløsning, hvis det ikke kvalificerede sig til en slutrunde, fortsætter Lagares.

(Artiklen fortsætter under billedet)

61371220.jpg

Annonce:

FIFA-organet, der stod for at træffe den endelige afgørelse, mente ikke, at der var tilstrækkeligt beviser til, at de ville opretholde karantænen, og Messi kan derfor deltage i de kommende kampe i VM-kvalifikationen, hvor Argentina selv med Barcelona-stjernen på holdet er godt pressede.

- Han er ikke kriminel eller en morder, men han begik en ureglementeret handling indenfor den sport, hvor han er en bannerfører – et objekt der altid ophøjes i lovprisning og beundring. Hvorfor skulle lovene ikke gælde for ham, afslutter Daniel Lagares spørgende.

Det er ikke kun Lionel Messi, der har har problemer. Angrebskollegaen Neymar skal også til at stå skoleret: Barça-stjerne skal i retten: Beskyldt for kæmpe svindelsag

Læs mere om kendelsen her: Lionel Messi får grønt lys: Voldsom straf bortfalder

Det er ikke kun FIFA, der ofte udsættes for korruptionsanklager, og den europæiske fodbold union lyder undet det. Læs om kampene i et af verden mægtigste fodboldorganer her: Hele historien om magtspillet: Sådan er din fodbold ved at blive ændret for altid

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

nyt billede

nyt billede

nyt billede

nyt billede

nyt billede

nyt billede

nyt billede

nyt billede

Annonce:
Pas på ønsker i Venstre - de kan gå i opfyldelse
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: