Gravesen til Manchester United?

FODBOLD: Manchester United åbner for den helt store pengepung til januar. Rygter placerer Gravesen på klubbens ønskeseddel

Gravesen nævnes som et muligt emne til at overtage Roy Keanes plads som midtbanegeneral i Manchester United. (Foto: AP)
Gravesen nævnes som et muligt emne til at overtage Roy Keanes plads som midtbanegeneral i Manchester United. (Foto: AP)
Manchester United er klar til at investere mange millioner i nye spillere, og rygter placerer Thomas Gravesen på Fergusons ønskeliste som en af dem.

Manchester Uniteds manager Alex Ferguson hiver den store pengepung op af lommen for at købe nye spillere ind, når transfermarkedet åbner i januar.

Uniteds nye ejere, Glazer-familien, skulle angiveligt stå klar med mere end 110 millioner kroner, som Ferguson kan investere i nye spillere til den hårdt skadesramte trup.

På den engelske rygtebørs skulle Gravesen være et muligt emne til at overtage Roy Keanes plads i United, for Ferguson leder efter en ny midtbanegeneral, der kan tage over efter Keane, som formentlig står foran et snarligt karrierestop.

Men danskeren ønsker ikke at kommentere de mange rygter om et eventuelt klubskifte fra kongeklubben i Madrid, hvor midtbaneslideren døjer med en knæskade.

De røde djævle skulle ud over Gravesen også have kig på Deportivo La Corunas Aldo Ducher, Saint Etiennes Didier Zokora og ikke mindst den tyske kaptajn Michael Ballack, hvis kontrakt med Bayern München udløber næste sommer.