Jon Dahl dobbelt målscorer

FODBOLD: Trods to mål af Jon Dahl Tomasson måtte Stuttgart nøjes med uafgjort mod Hannover 96. Grønkjær udskiftet med skade

Jon Dahl Tomasson har sendt bolden ind bag Robert Enke til 1-0 i Stuttgarts favør. (Foto: AP)
Jon Dahl Tomasson har sendt bolden ind bag Robert Enke til 1-0 i Stuttgarts favør. (Foto: AP)
Det danske landsholds-es Jon Dahl Tomasson har om nogen været den pressede Stuttgart-træner Giovanni Trapattonis redningsplanke i denne sæson. Angriberen var igen søndag i hjemmekampen mod Hannover 96 den altoverskyggende aktør på Gottlieb-Daimler Stadion, men danskeren blev alligevel snydt for en personlig triumf i Bundesligaen.

Tomasson satte sidste fod på både scoringen til 1-0 og 2-1, men et vaklende Stuttgart-forsvar tillod gæsterne at skaffe slutresultat 2-2.

Stuttgart havde i øvrigt Jesper Grønkjær på sjældent visit i startopstillingen, men danskeren fik på grund af en skade bare 16 minutter på banen. Den uheldige thybo tog sig til låret, da han blev erstattet af brasilianeren Cacau.

I søndagens anden Bundesliga-kamp kunne den tidligere AaB'er Thomas Bælum i Duisburgs centerforsvar ikke gøre alverden i udekampen mod guldbejlerne fra Hamburger SV. Hjemmeholdet vandt 2-0.