Stortalent uønsket efter skandaløs nazihilsen

AEKs supportere ønsker det 20-årige stortalent Giorgos Katidis ud af klubben, efter sin skandaløse nazi-hilsen i weekendens kamp

Denne uheldige hilsen har ødelagt alt for Giorgos Katidis (Foto: AP)
Denne uheldige hilsen har ødelagt alt for Giorgos Katidis (Foto: AP)

20-årige Giorgos Katidis 'heilede' sig direkte ind som den mest omtalte fodboldspiller, da han i weekendens kamp scorede sejrsmålet for sin klub AEK og i sin jubelscene efterfølgende strakte sin højre arm, som han viste ud mod fansene efter scoringen.

Se mere:

Se også: Græsk chok: Stortalent i nazihilsen

Den kontroversielle handling har sendt den unge spiller ud i et sandt stormvejr af episke dimensioner. Fodboldforbundet har allerede stukket ham en livsvarig karantæne fra landsholdet, mens hjemlandet Grækenland er i oprør over hans sejrsscene.

Spilleren forsøgte i første omgang at undskylde sin handling på twitter, men det har dog ikke formildet nogen. Klubbens største supportergruppe 'Original 21' er traditionelt politisk venstreorienterede, og de tager dyb afstand fra Katidis' hilsen. I et brev på hjemmesiden fortæller de, at han ikke længere er velkommen i klubben. Det fortæller Aftonbladet:

Se også:

Se også: Nazihilsen giver livstidskarantæne

- Du er uønsket hos os. Dine tårer overbeviser os ikke. Heller ikke dine undskyldninger. Din uansvarlighed bliver ikke tilgivet. Fascister og nazister passer ikke ind i AEK, står der blandt andet i brevet, hvor Katidis også bliver kaldt en 'lille spiller og person'

Den 20-årige fodboldspiller er knust over hele sagen og han har sendt et åbent brev ud, hvori han undskylder sin handling:

- Der findes ingen anledning til, at jeg skal forsøge at bortforklare situationen. Jeg har dummet mig. Det, jeg har gjort, er utilgiveligt, og jeg kommer til at betale for det med stor smerte, skriver han blandt andet.

Læs hele Katidis åbne brev på Aftonbladets hjemmeside (på svensk)

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere