Del Piero bekræfter: Jeg tager en sæson mere i Sydney

Den italienske fodboldstjerne har boostet interessen for fodbold i det rugby-dominerede Australien

(Foto: AP)
(Foto: AP)

Alessandro Del Piero bekræfter torsdag, at han forlænger sin kontrakt med den australske fodboldklub Sydney FC. Juventus-legenden bliver et år mere i A-league-klubben.

- Jeg er meget glad for, at jeg skal være i Sydney FC i endnu en sæson, siger Del Piero ifølge klubbens hjemmeside.

- Jeg har hele tiden sagt, at jeg gerne ville blive her, men nu må vi først arbejde hårdt på banen for at få succes resten af denne sæson, tilføjer den 38-årige fodboldstjerne.

Italieneren, som vandt VM-guld med Italien i 2006, underskrev i sommer en etårig kontrakt med option på yderligere et år. Del Piero hiver angiveligt to millioner dollar ind på bankkontoen hvert år.

Foreløbig er det blevet til 11 mål i 18 kampe for Del Piero, og han har haft stor betydning for Sydney FC's placering i tabellen. Efter en skidt start på sæsonen begynder Sydney FC at få flere point.

Klubben var en overgang nede på sidstepladsen, men er nu krøbet op i midterfeltet.

Del Piero har også været med til at øge interessen for fodbold i Australien, som traditionelt set har stået i skyggen af de populære sportsgrene rugby, cricket og kontinentets egen form for fodbold.

- Alessandros ankomst til Sydney FC har været en stor succes for klubben og A-ligaen - både nationalt og internationalt, siger Sydney FC's bestyrelsesformand Scott Barlow.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere