Snoop Dogg vil investere i Celtic

Den amerikanske rapstjerne har kastet kærligheden på skotske Celtic efter sejren over Barcelona

Snoop Dogg har på turneer ofte ladet sig fotografere i fodboldtrøjer, i Danmark bl.a. en AGF-trøje. Her er han omgivet af fodboldtrøjer til præsentationen af FIFA 13-spillet. (Foto: Demotix/Polfoto)
Snoop Dogg har på turneer ofte ladet sig fotografere i fodboldtrøjer, i Danmark bl.a. en AGF-trøje. Her er han omgivet af fodboldtrøjer til præsentationen af FIFA 13-spillet. (Foto: Demotix/Polfoto)

Snoop Dogg har set sig varm på den skotske fodboldklub Celtic efter dennes sejr over selveste Barcelona for nylig i Champions League, og nu skulle den 41-årige, amerikanske rapstjerne være klar til at investere nogle af sine hårdt tilbagelænt indtjente sparepenge i klubben.

- Jeg er meget interesseret i fodbold. Det er ikke nyt for hiphop-stjerner at investere i sportsmandskaber, men det er nyt for hiphop-stjerner at investere i fodboldhold, siger Snoop Dogg til den skotske avis Daily Record.

Læs også:

Se også: Choknederlag til Barcelona

- Jeg så ikke hele Barcelona-kampen, men jeg så højdepunkterne. Jeg ved, at Barcelona er en stor ting, og det viser, at Celtic også er en stor ting. Jeg kan se, hvor passionerede Celtic-fansene er for deres hold, og jeg kunne godt se mig selv investere i klubben, hvis nogle af bestyrelsesmedlemmerne vil sælge.

- Jeg har ikke rigtig tænkt over, hvor stor en investering. Jeg skal ikke lede klubben, men det skal være nok til, at jeg kan komme i bestyrelsen, så jeg kan få noget at sige, siger den stenede rapper endvidere og tilføjer:

- Jeg vil give det hele lidt 'Snoop'.

Snoop Dogg med det borgerlige navn Calvin Broadus Jr. er udover rapmusikken også kendt for bl.a. sit 'liberale forhold til tobak' og en stor kærlighed til sport, bl.a. også den amerikanske variation af fodbold, football.

Læs også:

Se også: TV: Rod Stewart brød grædende sammen

Han er åbenbart så meget inde i Celtic-spillerne, at han i stand til at nævne græske Georgios Samaras som sin yndlingsspiller i klubben, og rapperen er faktisk tidligere blevet fotograferet iklædt en Celtic-trøje.

Han har endvidere rådført sig hos Los Angeles Galaxy-spilleren David Beckham, der skulle have sagt til ham, at det 'ikke bliver meget større end Celtic'.

Og så kan man jo se frem til en duet mellem Snoop og Rod Stewart, der er en stor Celtic-fan og blev filmet med tårer i øjnene efter Celtics sejr over Barcelona. Eller man kan begynde at forestille sig de passionerede Celtic-tilskuere ryste røv til 'Drop it Like it's hot' med grinetobak i hånden ...

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen