FCK-modstander ydmyget i testkamp

Club Brugge, som er FC Københavns modstander i kvalifikationen til Champions League, tabte fredag aften hele 5-1 til spanske Getafe

Måske behøver FC København-truppen ikke se så bekymret ud. Club Brügge lignede et hold, der er til at tale med, da de tabte 5-1 til Getafe fredag aften. (Foto: Mogens Flindt)
Måske behøver FC København-truppen ikke se så bekymret ud. Club Brügge lignede et hold, der er til at tale med, da de tabte 5-1 til Getafe fredag aften. (Foto: Mogens Flindt)

FC København har trukket belgiske Club Brügge i tredje runde af playoff til Champions Leagues gruppespil, og møder klubben 31. juli eller 1. august hjemme i Parken med returkamp en uge senere.

Modstanderen er ifølge FCK's belgiske træner Ariël Jacobs den værste, københavnerne kunne have trukket - de andre var Motherwell, Feyenoord og FC Vaslui.

Men fredag aften kunne Jacobs og resten af FCK drage et lille lettelsens suk, da Club Brügge hjemme spillede træningskamp mod spanske Getafe.

Læs også:

Se også: Her er FCK's modstander i CL-kvalen

De fik nemlig en ordentlig en på frakken af Michael Laudrups gamle klub, og gik ifølge belgisk medie totalt i opløsning foran et talstærkt hjemmepublikum, da de tabte med hele 5-1.

Miku, Rafa, Colunga (2) og Sarabia scorede Getafes mål, mens Vazquez scorede belgiernes enlige mål til 1-1 efter 31 minutter.

- Ganske vist var det kun en venskabskamp, men det var en venskabkamp, der tjente som generalprøve en uge før starten på den hjemlige liga og ti dage før første kamp i Champions League, skriver walfoot.be.

Det var efter pausen, det gik helt galt for Brügge, som kollapsede, og lukkede fire mål ind.

Klubben, som blev nummer to i Belgien i sidste sæson havde danske Jim Larsen med i hele testkampen. Niki Zimling blev skiftet ind på midtbanen efter 63 minutter mens Jesper Jørgensen ikke fik spilletid.

Læs også:

Se også: FCK-træner: Vi trak den sværeste modstander

Hvis FC København slår de tilsyneladende formsvage belgiere over to kampe, venter der hårdere modstand i sidste playoff-runde, hvor modstanderne i bowlen efter al sandsynlighed bliver Udinese, Lille, Borussia Mönchengladbach, Fenerbache og Málaga.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen