TV: Storspillende Henry skadet

Den franske målmaskine Thierry Henry kan endnu, og har scoret ni mål i syv kampe for New York Red Bulls, men må nu se til fra sidelinien i en måned

Se målet i videoen over artiklen.

Det kører for 34-årige Thierry Henry i USA, hvor han efter et lejeophold i hjerteklubben Arsenal i starten af året er tilbage hos New York Red Bulls.

Og det har tilsyneladende gjort franskmanden knivskarp at spille i Premier League mens amerikanerne holdt pause. Således har han startet sæsonen med at lave ni mål og fem assists i syv kampe, og senest blev han matchvinder med 1-0-scoringen, som også blev kampens resultat, da man søndag besejrede New England Revolution med Benny Feilhaber på holdet.

Han viste fremragende speed og sparketeknik, da han i duel med en New England-forsvarer kom først på en lang bold, som han flot sparkede over keeperen, der var kommet på mellemhånd i feltet.

Måtte hjælpes fra banen
Henry måtte dog udgå med en skade efter 23 minutter af kampen, da han skvattede under et af sine raids mod New England-målet og skadede sit ene ben. Han har ifølge New York Red Bulls pådraget sig en skade i den ene hasesene, og er først klar igen om en måneds tid.

New York har 13 point efter de første otte kampe, og er otte point efter førerholdet i Eastern Conference, Sporting Kansas City , som har danske Jimmy Nielsen på mål. Klubben har fået en fantomstart med sejre i de første syv kamp, og det skyldes ikke mindst en række flotte præstationer fra 'The White Puma'.

Han stod for rundens bedste redning i uge 7 med denne perle.

1 af 2 Thierry Henry er ude i en måned. (Foto: AP)
2 af 2 
0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere