Rasende fans: Ronaldinho er respektløs hver dag!

- Ronaldinho lever et liv i daglig respektløshed, lyder det fra rasende Flamengo-fans

Ronaldinho tager ifølge Flamengos fans ikke sit arbejde alvorligt. (Foto: AP)
Ronaldinho tager ifølge Flamengos fans ikke sit arbejde alvorligt. (Foto: AP)

En placering i bunden af deres gruppe i Copa Libertadores - en gruppe med hold fra Ecuador, Paraguay og Argentina - har fået Flamengos fans op i det røde felt.

Fredag blev spillerbussen bombarderet med æg, og nu har fansene skrevet et åbent brev til Ronaldinho, der i deres øjne om nogen personificerer en slap holdning til tingene.

- Ingen er større end Flamengo. Ingen spillere er, og ingen vil nogensinde være, større end den her klub. Det gælder selv for den, som i dag anses for at være holdets største stjerne, skriver fansene blandt andet om den 32-årige supertekniker, der siden sine kåringer til verdens bedste fodboldspiller i 2004 og 2005 er falmet betragteligt.

Ronaldinho har med forskellige undskyldninger misset to træningspas i den sidste tid, og billeder af en festende Ronaldinho har ikke just formildet fansene.

- Ronaldinho lever et liv i daglig respektløshed, hedder det i det åbne brevs hårdeste passus.

- Som tak for, at man er hengiven og kører sammenstuvet i busser sent om natten får fansene pinlige præstationer at se fra millionærer, som ikke respekterer Flamengos farver.

- Vi sætter ikke spørgsmålstegn ved klubbens drift, men vi er utilfredse med købet af Ronaldinho - en spiller, som ikke respekterer klubben og ikke er så dedikeret, som han burde være, lyder den hårde kritik.

Flamengo vandt den sidste kamp i gruppen, mod gruppevinderen Lanus fra Argentina, men det rakte ikke til at bringe holdet i 1/8-finalen ved Copa Libertadores.

Flamengo sluttede på 4. pladsen i den forgangne sæsons brasilianske mesterskab.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere