Landstræners råd: Bliv i Tottenham

Kroatiens landstræner opfordrer Luka Modric til at blive på White Hart Lane

Luka Modric er en eftertragtet herre. (Foto: AP)
Luka Modric er en eftertragtet herre. (Foto: AP)

Tottenham fik en rigtig skidt sæsonstart i løvandet på Chelseas åbenlyse flirt på midtbane-esset Luka Modric.

Spurs fik først styr på spillet, da bestyrelsesformand Daniel Levy satte hårdt mod hårdt og truede kroaten med fire år på tribunen, hvis han ikke respekterede sin kontrakt.

Sandro og Rafael van der Vaart fejrer hollænderens åbningsmål. (Foto: AP) Premier League TV: Tottenham puster Arsenal i nakken

Siden har Modric været det vanlige omdrejningspunkt for London-holdet, men med Manchester Citys ublu bejlerier og rygterne om Manchester Uniteds interesse, truer usikkerheden igen på White Hart Lane.

Manager Hary Redknapp har allerede advaret mod, at rivalerne forstyrrer Modric' koncentration, men nu får Redknapp hjælp fra en uventet kant.

Den kroatiske landstræner Slaven Bilic opfordrer nemlig direkte sin stjerne til at blive, hvor han er.

- Jeg har talt med Luka, og jeg respekterer hans beslutning uanset, hvad han vælger, sagde Bilic til The Sun efter Tottenhams 3-1 sejr over Swansea søndag.

Premier League Tottenham bomber sig i semifinalen

- Men jeg sagde til ham, at han allerede er i en kæmpe klub. Alle ved, at store klubber er interesserede i Lika, men jeg sagde til ham, at han ikke må glemme, hvor store Tottenham er. Glenn Hoddle og Chris Waddle tilbragte mange år her og er stolte over at have spillet for klubben, siger Slaven Bilic, der antyder, at Luka Modric bør tænke mere på det sportslige end på pengene.

- Hvis han beslutter sig for at skifte klub, så skal Luka gøre det af de rigtige årsager, formaner Bilic.

0 kommentarer
Vis kommentarer