TV: Kraftig modvind giver vildt selvmål

Hård modvind er bare ikke velkommen på en fodboldbane. Se TV-klip

Der findes en talemåde, der siger: Klog mand tisser ikke mod vinden. Det er sikkert et faktum, de fleste mænd, der har prøvet dette, kan nikke genkendende til.

Men måske der også burde være en talemåde, der siger: Klog mand sparker ikke udspark i modvinden.

TV: Se det fantastiske skorpion-selvmål

Den talemåde ville Maccabi Haifas målmand, Assaf Mendes, sikkert godt have kendt til. For som du kan se i tv-klippet ovenover, så kan det være en dum, dum beslutning at losse bolden op i den pivende modvind.

I dagens venskabskamp mellem Maccabi Haifa fra Israel og Dynamo Kiev fra Ukraine, skulle de to klubber spille en optaktskamp forud for klubbernes respektive landes dyst her til aften.

TV: Årets dummeste selvmål?

Men som man kan se i videoen, så var det en mildest talt meget kraftig vind, der susede hen over banen.

Det havde Haifas målmand Assaf Mendes ikke taget højde for, da hans udspark blev fanget i vinden og strøg tilbage imod eget mål.

TV: Selvmål af Sørensen i Stoke-nederlag

Okay, han burde nok have forhindret bolden i at gå ind, men ikke desto mindre er det lidt af et vildt selvmål, uheldig Mendes må noteres for. Godt for ham, at det blot var en venskabskamp uden point på spil.

Tidligere har man her på ekstrabladet.dk kunne se et næsten tilsvarende mål blive scoret, da en målmands udspark også blev taget i vindet og endte inde i eget net. Det mål burde dog have været underkendt, og i stedet givet et hjørnespark til modstander-holdet, som det står i fodboldloven.

TV: Modvind scorer fantastisk selvmål

Mendes' mål er dog helt reelt, da bolden allerede er i spil, da målmanden sparker ud