Vanvid: Fodboldspiller slået omkuld af sten

Costa Ricas Douglas Sequeira fik smidt en sten på adamsæblet, men slap heldigvis med skrækken. Se TV-klip

Der findes bare folk, der er for dumme til at gå på stadion og se fodbold.

Én af dem havde indfundet sig på tribunen i den costaricanske liga, da Alajuelense spillede kamp mod Deportivo Saprissa i weekenden.

Udebaneholdet fra Saprissa fik en 2-1-sejr ud af anstrengelserne, og holdets forsvarsspiller Douglas Sequeira gik ned til klubbens fans for at fejre sejren efter kampen, da en tosse så sit snit til at skabe overskrifter.

TV: Årets dummeste selvmål?

På vej væk fra fansene smed en tilskuer med et præcist kast en sten lige i struben på Sequeira, der straks faldt om på græsset.

Heldigvis slap Douglas Sequeira med skrækken. Efter kortvarigt at have misten pusten kom han til sig selv og på benene igen ved hjælp af lægerne.

Men det var rent held, at der ikke skete mere, fortæller Saprissas læge.

– Det får ingen konsekvenser for ham, at han blev ramt i adamsæblet, og han er kampklar igen. Men lad mig slå fast, at blive ramt der kunne have fået tragiske konsekvenser. Han mistede luften. siger Willy Gálvez til klubbens hjemmeside

Lokale costaricanske medier fortæller, at en mand efterfølgende er blevet arresteret for stenkastet, efter han blev identificeret af øjenvidner på stadion. Han risikerer nu helt op til seks måneders fængsels for sit stenkast.

Se episoden i TV-klippet øverst.