Capello kan få vanvidsløn efter opsigelse

Fabio Capello, tidligere engelske landstræner, er i Moskva for at forhandle med den stenrige russiske klub Anzhi Makhachkala, der har Eto'o og Roberto Carlos i truppen

Fabio Capello kan sikre sig et vellykket job, hvis han siger ja til at træne FC Anzhi. (Foto: AP)
Fabio Capello kan sikre sig et vellykket job, hvis han siger ja til at træne FC Anzhi. (Foto: AP)

Tidligere på ugen sagde Fabio Capello op som engelsk landstræner.

Men italieneren kommer ikke til at tilbringe lang tid som arbejdsløs. Allerede i dag er han ifølge flere medier landet i Moskva for at forhandle kontrakt med den stenrige russiske klub Anzhi Makhachkala, der har kastet millioner efter navne som Eto'o, Roberto Carlos og Yuri Zhirkov.

Se også: Chok i England: Capello har sagt op

Det er de russiske aviser Express og Soviet Sport, der citeres for nyheden om Capello.

Anzhi, der først på måneden vandt en træningskamp over FC København efter straffespark, fyrede angiveligt i går sin manager, Yury Krasnozhan. Det er dog ikke bekræftet af klubben selv.

Se også: Smukt Mos-mål reddede tamme FCK

Klubben bekræfter dog, at der vil ske udskiftninger i den øverste ledelse:

- Der sker ændringer i klubledelsen. Vi har gode grunde til ændringerne, siger vicepræsident German Chistyakov.

Anzhi blev sidste år købt af rigmanden Suleyman Kerimov, der angiveligt er god for 42 milliarder kroner. Derfor har det blot været et greb i lommen for klubejere at tilbyde kæmpelønninger til spillere som Eto'o, der hver måned får sat 12,5 millioner kroner ind på kontoen.

Alligevel er klubben blot nummer syv i den russiske liga, 13 point efter førerholdet Zenit St. Petersborg.

Skulle holdet, der spiller kampe i Dagestan men af sikkerhedsårsager træner og bor i Moskva, tilknytte 65-årige Capello som træner eller sportschef, vil han uden tvivl få tilbudt en kæmpeløn.

Italieneren menes at have tjent 55 millioner årligt som engelsk landstræner, og han menes at være god for i nærheden af 300 millioner kroner. Penge der er tjent i klubber som AC Milan, Roma, Juventus og Real Madrid.

Capello er desuden allerede blevet bragt i spil som kandidat til trænerjobbet i Chelsea, der lige nu trænes af Villas-Boas.

0 kommentarer
Vis kommentarer