Annonce:
Annonce:

EM-helt vil spille i 2. division

Den franske angriber David Trezeguet har indgået en kontrakt med River Plate fra Argentinas næstbedste række

Annonce:
Følg Fodbold

Den tidligere franske landsholdsangriber David Trezeguet skifter til River Plate i den næstbedste fodboldrække i Argentina.

34-årige Trezeguet har indgået en aftale af to og et halvt års varighed med den argentinske storklub, der har vundet 33 mesterskaber.

Den mangeårige Juventus-angriber skal hjælpe River Plate tilbage blandt de bedste i Argentina. Lige nu indtager holdet en andenplads i Nacional B med udsigt til oprykning til sommer.

David Trezeguet har en fortid i argentinsk fodbold, da han i sine ungdomsår spillede i Platense i en af Buenos Aires forstæder, inden han blev hentet til Monaco i Frankrig.

Veteranen har både fransk og argentinsk statsborgerskab, men har i landsholdsregi repræsenteret Frankrig. I 2000 blev han nationalhelt, da han scorede et Golden Goal i EM-finalen mod Italien og sikrede Frankrig titlen med en 2-1-sejr.

Efter 10 år i Juventus skiftede Trezeguet i 2010 til den spanske klub Hercules, og i denne sæson har han haft et skadesplaget efterår i Bani Yas i De Forenede Arabiske Emirater.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Støjberg er bare på toppen
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: