Annonce:
Annonce:

Michael Laudrup har is i maven på Mallorca

Ikke før efter sommerferien vil Michael Laudrup være klar til at tage et nyt job i fodboldverdenen

Laurdrup vil først flytte fra Mallorca til sommer. (Foto: Tariq Mikkel Khan)
Laurdrup vil først flytte fra Mallorca til sommer. (Foto: Tariq Mikkel Khan)
Annonce:
Følg Fodbold

Tidligst til sommer vil Laudrup være klar til at flytte fra Mallorca og tage et nyt job i fodboldverdenen. I øjeblikket nyder han familielivet i pausen fra trænergerningen.

Det fortæller landsholdslegenden i forbindelse med et besøg i Danmark, hvor den kommende tv-serie 'Landsholdets Legender' på TV3+ blev præsenteret.

De fleste journalister var dog mest interesseret i, hvad Laudrup går og foretager sig i øjeblikket, og om det snart er tid til et nyt og stort trænerjob. Men det er ikke lige på trapperne.

- Jeg bor stadig på Mallorca. Min datter er i gang med sit sidste år i skolen, og hun slutter til sommer med eksamener, hvorefter hun skal begynde på universitetet.

- Så vi bliver boende indtil sommer, og så må vi se, hvad der sker der, siger Laudrup.

Sabbatår
Michael Laudrup har efter fyresedlen i Mallorca i efteråret meldt meget klart ud, at han holder et sabbatår som træner.

- Jeg overvejer ikke noget før tidligst til sommer. Det siger sig selv, for hvis jeg skulle sige ja til noget, jamen så skulle jeg flytte, og det vil jeg som sagt ikke.

- Det eneste, jeg kan sige kategorisk, er, at jeg indtil sommer ikke skal have noget job, hvor jeg skal flytte fra øen. Og det er på grund af familiemæssige årsager.

- Til sommer bliver det anderledes. Så har vi pludselig ikke et eller to børn at tage hensyn til omkring skole og den slags, pointerer han.

Laudrup har også is i maven i forhold til at vente på det helt rigtige tilbud, og det regner han ikke med sker, før sæsonen er ved at slutte.

- Trænerjobbene i de fleste lande kommer på plads, fra turneringerne slutter og to-tre uger frem. Det er der, det hele sker. Man kender jo ikke til nogen job i februar. Det eksisterer ikke, fastslår Laudrup.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Så er hun alligevel dansker
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: