Transfer-cirkus: United-stjerne til Bayern?

Nani til Bayern München, spanske Mata til Arsenal eller Liverpool og Barcelona-talent til Manchester United. Se dagens største transfer-historier og -rygter her

Vilde rygter sender Nani, der her jubler over mesterskabet med Michael Carrick og Wayne Rooney, til Bayern München. Alt tyder dog på, at det kun er et rygte. (Foto: AP)
Vilde rygter sender Nani, der her jubler over mesterskabet med Michael Carrick og Wayne Rooney, til Bayern München. Alt tyder dog på, at det kun er et rygte. (Foto: AP)

ekstrabladet.dk har samlet en buket af dagens største transfer-historier her:

Ifølge Daily Mirror så har Manchester United budt på Barcelonas U21 europamester, Thiago Alcantara. Prisen på Thiago skulle være godt 125 millioner kroner.

Til gengæld spekulerer enkelte aviser i, at Bayern München skulle være klar til at overtage Nani, efter United har købt Ashley Young. Nani siger dog i dag, at det er et godt køb og at han ikke skal nogen steder.

Valencias Juan Mata er en eftertragtet herre. Både Arsenal og Liverpool skulle være klar til at byde på kantspilleren, selv om The Guardian skriver, at Liverpool er mere interesseret i Tottenhams Aaron Lennon.

Lilles midtbanespiller Gervinho siger, at han meget gerne vil skifte til Arsenal. Arsene Wenger skulle være klar til at betale godt 120 millioner kroner.

Danske Thomas Sørensen kan ifølge The Sun være på vej til West Ham, der er rykket ned i den næstbedste række. Her skal han afløse Robert Green, som har fået prædikatet 'for ustabil'.

Flere klubber menes at være ude efter Portos stjerneangriber Hulk. Ifølge portugisiske medier er Manchester City, Chelsea og Arsenal med i kapløbet om brasilianeren.

Og så ser det ud til, at Brøndby bliver den lille i kampen om Lillestrøms Ujah. Efter hans fire mål sidste weekend fik flere klubber øjnene op for den unge angriber, og det har drevet prisen i vejret. Mainz menes at skrive kontrakt med ham en af de kommende dage - men FCK er ifølge norske medier med i kapløbet.

Opdateret: En læser fortæller os, at bulgarske medier skriver, Roma har budt på Berbatov. Manchester United har dog afvist alle bud indtil videre.

Ifølge Tipsbladet kan Dame N'Doye være på vej fra FC København til den saudiske mesterklub, Al Hilal. Hans agent, Niclas Jensen, afviste dog rygtet her på ekstrabladet.dk i fredags

Har vi misset nogle store/vigtige? Tip os på mailen netsport@eb.dk

0 kommentarer
Vis kommentarer