Fredagens transferrygter

Inter tæt på ny manager, mens brasiliansk supertalent flirter med AC Milan

Gian Piero Gasparini overtager trænerposten i Inter. (Foto: AP)
Gian Piero Gasparini overtager trænerposten i Inter. (Foto: AP)

Radoslav Kovac forlader Premier League-nedrykkerne til fordel for schweiziske FC Basel.Getafe har underskrevet en fireårig kontrakt med Juan Rodriguez, der er hentet hos Getafe.Den tidligere landsholdsmålmand Scott Carson forlader engelsk fodbold.

Carsson vogtede i den forløbne sæson buret hos West Bromwich Albion, men er ifølge BBC meget tæt på at gennemføre et skifte til tyrkiske Bursaspor.Kris Stadsgaard og Patrick Mtiliga har fået en ny holdkammerat i spanske Malaga.

La Liga-klubben har været på indkøb hos Valencia, hvor kantspilleren Joaquin er røget ned i indkøbskurven.

Efter fem år hos Valencia, hvor landsholdsspilleren aldrig for alvor levede op til forventningerne, rykker han så til Malaga, der allerede har købt ind i bundter.

Således har klubben allerede hentet argentinerne Diego Buonanotte and Martin Demichelis, hollænderne Ruud van Nistelrooy og Joris Mathijsen samt spanske Nacho Monreal og franske Jeremy Toulalan.Efter en skuffende sæson er det tid til at blande kortene på ny hos Inter.

Således har milaneserne skiftet ud på trænerposten, hvor hverken Rafael Benitez eller Leonardo formåede at skabe succes i den forgangne sæson.

Den nye mand i det varme sæde bliver den tidligere Genoa-træner Gian Piero Gasparini. Ifølge nyhedsbureauet ANSA er aftalen på plads og klubben vil officielt præsentere Gasparini senere fredag.Brasilianske Santos hentede natten til fredag den første Copa Libertadores-titel i 48 år.

Men triumfen har også en bagside. Således kan finalen meget vel have været sidste gang den talentfulde duo Neymar og Ganso har optrådt sammen for klubben

Neymar er eftertragtet over hele Europa med Chelsea og Real Madrid som favoritterne til at hente den unge angriber og midtbanespilleren Ganso mangler heller ikke bejlere.

Sidstnævne overvejer dog at tage seks måneder mere i Brasilien, så kan han være med til vinterens VM for klubhold.

- Min drøm er at besejre Messis Barcelona ved VM for klubhold og så skifte til AC Milan, siger Ganso til Gazzetta dello Sport.

1 af 2 Ganso drømmer om et vinterskifte til AC Milan. (Foto: Zuma Press)
2 af 2 Gian Piero Gasparini overtager trænerposten i Inter. (Foto: AP)
0 kommentarer
Vis kommentarer