Her er tirsdagens transferrygter

Clichy til Roma, Alexis Sánchez til Barca og Stewart Downing på vej til Anfield. Se dagens transferrygter her

Lassana Diarra har tidligere opholdt sig i Premier League. Nu kan han være på vej tilbage. (Foto: AP)
Lassana Diarra har tidligere opholdt sig i Premier League. Nu kan han være på vej tilbage. (Foto: AP)

André Villas-Boas er færdig i FC Porto, hvor han selv har betalt den enorme frikøbsklausul på 15 millioner euro. Eller det er nok nærmere Chelsea FC, der har smidt pengene på bordet.

For den engelske storklub har meldt ud, at man er meget tæt på at have Carlo Ancelottis erstatning klar. Og det kunne meget vel blive 33-årige Villas-Boas. Det mener stort set alle sportsmedier på denne side af kloden at mene.

Et andet sted i London jagter Tottenham Hotspur Espanyols Pablo Osvaldo. Den 25-årige angriber har scoret 13 mål i sidste sæson. Det er Daily Mirror, der smider rygtet på banen.

Læs også: Lars J. skal finde ny klub

Også Fulham har set sig lun på spydspidsen og har angiveligt forsøgt sig med et bud på små 100 millioner kroner. Det kastede dog ikke andet end et afslag af sig. Atlético Madrid, Inter og Juventus har også været interesseret i spilleren, der menes at koste 170 millioner kroner.

Liverpool FC er vanen tro også klar til at bruge penge i transfervinduet. The Irish Independent mener at vide, at John O'Shea, der ikke får forlænget kontrakt i Manchester United, kan blive en forstærkning.

Men også Aston Villas Stewart Downing skulle være på vej til Anfield. Og dét selvom klubbens nye træner Alex McLeish har udtalt, at han ønsker at beholde landsholdsspilleren. Det er igen Mirror, der er kilden.

The Reds er ligeledes sat i forbindelse med den kroatiske forsvarsspiller Dejan Lovren, der i en alder af bare 21 år allerede har markeret sig stærkt i Olympique Lyon.

Danske Nikola Saric er på vej væk fra klubben, mens Paul Konchesky aldrig blev nogen succes som back i klubben. Både Wolverhampton og Portsmouth har meldt sig i bejlerfeltet til at overtage ham.

Niko Kranjcar er i følge BBC på vej væk fra Spurs. Dynamo Kiev skulle være i gang med at hente forsvarsspilleren.

Alexis Sánchez, der måske har været den seneste måneds mest omtalte navn skifter til FC Barcelona.

- Lige nu er Barcelona tæt på at færdiggøre detaljerne, som mangler at blive klaret, men det er reelt gjort. Handlen er 80 procent lukket, og de resterende 20 procent er detaljer, siger Sánchez' agent Quique Pina til det spanske medie Cadena Cope ifølge Tipsbladet.

Nicklas Bendtner er ikke den eneste, hvis navn er oppe og vende i Arsenal denne sommer. Gaël Clichy, den franske landsholdsback, kan for 75 millioner kroner skifte til AS Roma. Italienerne har angiveligt budt på ham. Romerne har netop ansat Luis Enrique som ny manager.

Mirko Vucinic, den montenegrinske succesnagriber, kan være på vej væk fra AS Roma. Således er Blackburn, Juventus og Tottenham småforelskede i ham. Det mener flere italienske aviser at vide.

Ashley Young og Phil Jones er allerede på plads i Manchester United. Men Lassana Diarra skulle ifølge The Guardian også være interessant på Old Trafford, mens Ji-Sung Park menes på vej væk. Måske Sevilla eller Atlético Madrid?

0 kommentarer
Vis kommentarer