Beckham: Føler mig som 21-årig

Den engelske fodboldspiller drømmer fortsat om at spille på landsholdet ved OL-turneringen i London næste år

David Beckham vil med til OL i 2012 - som spiller (Foto: AP)
David Beckham vil med til OL i 2012 - som spiller (Foto: AP)

Den nuværende U21-landstræner Stuart Pearce er nævnt som en mulig træner for værtsnationens OL-landshold næste år i London - men David Beckham har også været bragt på bane som en del af trænerstaben.

Selv vil han dog hellere være spiller på det første britiske hold i en OL-turnering siden 1960.

- Der er 13 måneder endnu, og der skal træffes en masse beslutninger, men jeg ville elske at være en del af holdet. Men jeg er sikker på, at jeg vil være bedre som spiller end som træner, siger Beckham til engelske BBC.

- Jeg må vente og se. Jeg føler mig stadig som en 21-årig, når jeg spiller. Jeg elsker stadig spillet, som da jeg var 21, og jeg føler mig i lige så god form, siger den nu 36-årige englænder, der spiller for den amerikanske klub Los Angeles Galaxy.

Læs også: Bedstefar er bedre end Beckham

- Alle ved, at jeg har passet på mig selv med hensyn til mad og træning, så jeg er ikke i dårlig form. Og jeg vil fortsætte med at arbejde hårdt, så forhåbentlig kan jeg blive en del af holdet, siger Beckham.

Det britiske OL-hold bliver et rent engelsk hold uden skotter, nordirere og walisere, som ellers stiller op for Storbritannien i de øvrige sportsgrene ved Legene. Men det forhindrer de komplicerede nationsinddelinger i international fodbold, hvor England, Nordirland, Wales og Skotland har særstatus.

Beckham spillede den seneste af sine 115 landskampe i oktober 2009, og måske lakker det også mod enden i Galaxy, hvor hans kontrakt udløber med årsskiftet. Og han har endnu ikke meldt konkrete fremtidsplaner ud.

- Jeg har altid sagt, at jeg vil fortsætte med at spille, så længe jeg nyder det, siger Beckham til BBC.0 kommentarer
Vis kommentarer