Englændere ville ikke have Silberbauer

Michael Silberbauer skifter til Young Boys Bern, men erkender, at han helst ville være skiftet til England

Michael Silberbauer havde håbet på at fortsætte karrieren i engelsk fodbold, men må 'nøjes' med Schweiz. (Foto: Ernst van Norde)
Michael Silberbauer havde håbet på at fortsætte karrieren i engelsk fodbold, men må 'nøjes' med Schweiz. (Foto: Ernst van Norde)

Onsdag blev det offentliggjort, at Michael Silberbauer skifter til schweizisk fodbold og Young Boys Bern, men den danske landsholdsspiller lægger ikke skjul på, at han allerhelst ville have fortsat karrieren i engelsk fodbold.

- Jeg ville gerne have spillet i England, det har jeg aldrig lagt skjul på. Men jeg må jo indse, at de klubber, der ville være muligheder for mig i England, ikke ligefrem spiller i top-fire, siger Michael Silberbauer til B.T.

Midtbanespilleren havde lyst til at prøve noget nyt efter tre år i Holland hos Utrecht. I flere interviews forsøgte han at lægge følere ud til de engelske klubber, men de bed ikke på.

- Men så meldte Young Boys sig pludselig på banen, og med de ambitioner, de fremviste, så var jeg villig til at sige okay, så er det det, vi prøver. Men jeg er meget glad og meget tilfreds med mit skifte, siger han til avisen.

Silberbauer har skrevet under på en fireårig kontrakt. Før han skifte til Utrecht, spillede han fire år i FC København, samt tre år i AaB, hvor han også spillede store del af tiden som ungdomsspiller.